Over DAF

About DAF

Bij DAF zijn we trots op iedere DAF truck die onze fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd die de klant in staat stelt zijn werk uit te oefenen. En omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en gebruik van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks vind je terug in ieder onderdeel en detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van iedere andere truck.


 • DAF in Nederland

  DAF-euro-6-range

  DAF is onbetwist marktleider op de Nederlandse vracht-wagenmarkt. Grofweg één op de drie trucks die hier geregistreerd worden, is een DAF. 

  Lees meer
 • DAF dealernetwerk

  DAF Worldwide
  Als DAF-klant kunt u rekenen op een eersteklas netwerk van 83 DAF-dealers en servicepartners in Nederland en meer dan duizend vertegenwoordigers in Europa en daarbuiten.

  Lees meer
 • Werken bij DAF

  DAF Marketing and Sales
  Wil je werken bij een ambitieuze organisatie in de automotive industrie, misschien hebben de juiste carrière mogelijkheden voor jouw. 

  Lees meer
 • DAF en het milieu

  DAF environment 
  DAF Trucks N.V. neemt milieuzorg heel serieus. Bij alle bedrijfsactiviteiten is aandacht voor het milieu vanzelfsprekend. 

  Lees meer
 • Historie

  DAF History

  DAF’s wortels gaan terug tot 1928, toen de broers Van Doorne de basis legden voor wat vandaag de dag de snelst groeiende truck- producent van Europa is.


  Lees meer

DAF in action - Nummer 3, 2014 - IAA Special

DAF-in-action-66141_cover_03_2014

Onder het motto ‘Always the right solution’ toont DAF Trucks haar complete en toonaangevende Euro 6 leveringsprogramma tijdens de IAA 2014 in Hannover om te onderstrepen dat voor elke toepassing de juiste oplossing geboden wordt.

Lees de laatste DAF in Action

Contact DAF Trucks Nederland

Bent u op zoek naar ons adres, telefoonnummer of routebeschrijving of wilt u een vraag stellen?

Contact DAF Trucks

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.