DAF dealernetwerk

DAF-worldwide-940

Meer dan 1.000 dealers en servicepunten

Europa wordt meer en meer één markt, met steeds meer internationaal opererende transportbedrijven. Dat vereist een uniform dealernetwerk, om waar dan ook in Europa transporteurs optimaal te kunnen bedienen. Dit geldt voor zowel qua verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen als qua serviceverlening en onderdelenvoorziening. De DAF dealerorganisatie: een kwaliteitsorganisatie achter een kwaliteitsproduct.

In Europa heeft DAF zo'n 1.000 vertegenwoordigingen, bestaande uit DAF Dealers en DAF Service Partners™, waarbij een groot aantal dealerbedrijven uiteraard beide functies vervullen. Ze hanteren in dat geval het uitgangspunt van 'One Stop Shopping', hetgeen inhoudt dat u als klant voor alles op het gebied van uw wagenpark op één adres terecht kunt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte truck, voor financiering, voor onderhoud- en reparatiecontracten, voor onderdelen en accessoires, maar ook voor onderhoud en reparatie van getrokken materieel en componenten als laadkleppen, koelaggregraten en laadkranen. 

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Service Partners™

DAF Service Partners™

DAF-service-dealer-490

De DAF Service Partners™ staan voor alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud en reparatie voor u klaar. Met de meest moderne DAVIE XD-diagnose-apparatuur en gekwalificeerde service-medewerkers. Zij helpen u ook graag bij het onderhoud aan en reparatie van andere merken trucks. Daartoe beschikt de DAF Service Dealer™ binnen het 'TRP-programma' over universele onderdelen. Ook wanneer u het onderhoud van uw wagenpark in eigen beheer heeft, is de DAF-dealer uw aangewezen partner. Niet alleen voor de levering van DAF onderdelen, maar ook van werkplaatsbenodigdheden, trailer-, opbouw- en laadkleponderdelen. 


Service Support Points

DAF Service Support Points™

DAF-service-support-points-490

Naast de DAF Dealers™ en de DAF Service Partners™ onderscheidt DAF zogeheten DAF Service Support Points™. In een beperkt aantal landen in Europa, zijn DAF Service Support Points™ aangesteld: servicepunten, die in samenwerking met DAF Service Partners™ opereren en waar u voor onderhoud en reparatie terecht kunt.


Bus service

DAF Coach & Bus Service Partners™

DAF-coach-bus-service-dealer-490

De DAF Coach & Bus Service Service Partners™ zijn gespecialiseerd in reparaties aan coaches en bussen. Zij zijn ingericht op het uitvoeren van reparaties en het verrichten van onderhoud aan de DAF hoofdcomponenten, maar tevens op het uitvoeren van voor bussen specifieke componenten als aircosystemen.

DAF Dealers

DAF Dealers™

DAF-truck-sales-dealer-450De DAF Dealers™ richten zich op zowel de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen als service en onderhoud aan trucks, getrokken materieel en opbouw. De verkopers zijn er transportmiddelen-consulenten, die met behulp van de meest moderne computerprogramma's en een grote dosis kennis en ervaring exact de juiste specificatie kunnen bepalen voor een specifieke inzet. Is een voertuig gespecificeerd, dan wordt dit rechtstreeks bij DAF in Eindhoven besteld. Er is vervolgens te allen tijde online informatie beschikbaar over de status en levertijd van het bestelde voertuig.

Een kwaliteitsorganisatie achter een kwaliteitsproduct

DAF-producten worden geproduceerd in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België), Leyland (Verenigd Koninkrijk) en Ponta Grossa (Brazilië). De productie van motoren, cabines, assen en chassis alsmede de eindassemblage van de voertuigen zijn in de diverse faciliteiten geïntegreerd. Westerlo is de thuisbasis van de assen- en cabinefabriek van DAF. Leyland is de productielocatie voor de lichte en middelzware voertuigen van de DAF LF-serie, evenals de zware modellen CF en XF.

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.