Bas Vermeer


"Mijn vorige werkgever heeft speciaal voor mij een DAF aangeschaft."

Bas Vermeer

Naam: Bas Vermeer
Functie: Chauffeur in loondienst
Transportbedrijf: Moeijes Transport
Aantal jaren ervaring met DAF: 28

Comfortabel én betrouwbaar

“Of ik een voorkeur voor een truckmerk heb? Mijn vorige werkgever heeft speciaal voor mij een DAF aangeschaft. Dat zegt volgens mij wel genoeg. Tijdens mijn loopbaan als internationaal chauffeur heb ik de nodige zijsprongen gemaakt qua trucks, maar ik kom toch altijd weer bij DAF uit. De reden? Ik ervaar de trucks als robuust en betrouwbaar. Ook ben ik erg te spreken over de mate van comfort én algehele uitstraling. Het voelt simpelweg goed om achter het stuur van een DAF plaats te nemen.

Altijd een oplossing

Mijn werkgever heeft een eigen werkplaats met kundige monteurs. Om die reden kom ik zelf nauwelijks bij de DAF-dealer over de vloer. Wel is het voorgekomen dat mijn dynamo en accu het om en om begaven. Wat er precies aan de hand was, bleef een raadsel. Totdat DAF en International Truck Service besloten beide onderdelen tegelijk te vervangen. Dat bleek de oplossing.

Trots op het merk

Eerlijk gezegd heb ik DAF niet vaak nodig gehad. Onze eigen monteurs kunnen met DAF lezen en schrijven. Een cijfer geven voor de service is dus lastig. DAF is en blijft mijn merk. En dat al bijna 30 jaar.”

 

 

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF