Efficiënt


Onze monteurs volgen voortdurend gespecialiseerde trainingen, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van truckonderhoud. Niemand kent onze trucks zoals wij!Onze werkwijze

Wanneer uw truck bij ons binnenkomt streven wij ernaar deze veilig en snel weer op de weg te krijgen. Daar draait het tenslotte allemaal om. Ervaart u problemen met uw truck of heeft u behoefte aan deskundig advies? Wat het ook is: onze DAF-dealers nemen alle zorgen uit handen. Zo kunt u vaak nog dezelfde dag langskomen waarbij kleine reparaties vrijwel altijd direct worden verholpen. Moet u op een bepaalde dag écht weer met uw truck op pad? Dan zullen wij alles op alles zetten om dit voor elkaar te krijgen. Uw wens is onze uitdaging.

Persoonlijk contact

We geloven dat persoonlijk en informeel contact de basis is voor een vruchtbare en langdurige samenwerking. Bent u toevallig bij een dealer in de buurt? Loop dan gerust bij de receptie binnen. Betreft het een relatief kleine reparatie of installatie aan uw truck? Dan kunt u zelfs bij de dealer wachten tot de truck weer klaar is. Mocht het wat meer tijd in beslag nemen, krijgt u een servicewagen, reservemodel of ruilauto mee zodat uw planning niet in het honderd loopt. Tussentijds houden we u natuurlijk op de hoogte van de status van uw eigen truck. Door deze persoonlijke benadering mogen we rekenen op een groot aantal terugkerende klanten. Daar zijn we erg dankbaar voor. 

Alles in overleg: transparantie

Zodra we de situatie in kaart hebben gebracht, stellen we u hier direct van op de hoogte. Betreft het een grote kostenpost of valt een reparatie duurder uit dan vooraf gedacht, dan zullen we dit eerst overleggen. De kosten mogen achteraf namelijk geen verrassing zijn. We laten weten wat er aan de hand is, hoe we dat zo snel mogelijk kunnen oplossen en maken we een reële inschatting van de kosten. Hierbij nemen we alle factoren die van invloed kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld de leeftijd van uw truck. Uiteindelijk beslist u of u een handeling wel of niet wilt laten uitvoeren. 

Wij staan voor u klaar

Gaat het vandaag niet meer lukken het juiste onderdeel binnen te krijgen? Dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. Linksom of rechtsom. Desnoods sturen we een taxi of werken we langer door! Als het binnen onze macht ligt, zullen we het doen.

Uw DAF-dealer staat altijd voor u klaar, ook op afstand. Staat uw truck ergens met pech, dan zorgen we ervoor dat een onderhoudsmonteur komt of dat hij weggesleept wordt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wat de situatie ook is: uw bent van harte welkom bij uw DAF-dealer. Uiteraard met een goede kop koffie erbij.

 

5 Redenen om voor een DAF-dealer te kiezen


Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Vind uw DAF-dealer

BETTER SERVICE BETTER DAF