Flexibel


Hoe groot of klein de reparatie ook is, bezoek een van onze dealers en wij repareren het zo snel mogelijk.Uw probleem is onze uitdaging

We beseffen ons dat als uw truck stilstaat, u inkomsten misloopt en deadlines niet kunt nakomen. Daarom zetten we alles op alles om uw truck zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Wanneer u uw voertuig naar uw DAF-dealer brengt, kunt u er van op aan dat deze hem zo snel mogelijk zal repareren, waarbij snelheid niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Snel, flexibel en efficiënt

DAF-trucks zijn zo ontworpen dat ze in de meeste gevallen snel en eenvoudig te repareren zijn. Zo bent u bij schade uw truck minder lang kwijt. Ook voor software updates of zaken waarover u twijfelt kunt u bij een DAF-dealer terecht. Kan een euvel niet direct worden opgelost? Dan vinden we voor u een passend alternatief. We gaan pas met uw truck aan de slag wanneer u volledig op de hoogte bent van de situatie en het bijbehorende kostenplaatje. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Het beste van het beste: master technicians

Onze vakbekwame master technicians kunnen met vrijwel iedere situatie uit de voeten. Die naam dragen ze natuurlijk niet voor niets: ze beschikken over de beste kennis én vaardigheden op het gebied van DAF-trucks. Hier worden ze ook op getest tijdens de DAF European Technician of the Year competition.

Vanwege hun kennis kunnen ze snel en doeltreffend te werk gaan, wat een hoop manuren scheelt. Daarnaast vormen marktconforme prijzen, een lage kilometer kostprijs en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat een reparatie bij de DAF-dealer erg aantrekkelijk. Bij DAF gaan we nét een stapje verder. Zo geven we bijvoorbeeld ook een seintje wanneer het weer tijd is voor uw APK-keuring, zodat we deze tijdig in kunnen plannen.

Ook in het buitenland

Onze service reikt ver tot buiten de muren van onze werkplaats. Ook wanneer uw truck in het buitenland strandt, doen we er alles aan hem zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Slechts één telefoontje naar onze International Truck Service is genoeg. Zij staan u 24/7 te woord en nadat u de situatie heeft uitgelegd, nemen zij het proces volledig uit handen. Uiteraard houdt uw contactpersoon u volledig op de hoogte. Wanneer komt er hulp? Wat zijn de bevindingen? Onze klanten ervaren het contact als erg fijn en transparant. Wilt u weten wat de International Truck Service voor u kan betekenen? Ook voor algemene vragen staan wij 24/7 voor u klaar. Klik hier voor meer informatie over ITS of bel 0031-402143000. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

5 Redenen om voor een DAF-dealer te kiezen

Vind uw DAF-dealer

BETTER SERVICE BETTER DAF