Joop Nieuwenhuizen


"Ik ben écht maf van DAF.”

Joop Nieuwenhuizen Testimonial

 

Naam: Joop Nieuwenhuizen
Functie: Chauffeur in loondienst
Transportbedrijf: Müller Transport MFFL
Aantal jaren ervaring met DAF: 30

Maf van DAF

“Zoals de ene persoon fan is van een voetbalclub, ben ik dat van DAF. Of zoals ik zelf weleens zeg: ik ben maf van DAF. Als kleine jongen liep ik rond bij het transportbedrijf van mijn vader en mijn twee ooms. In die jaren ben ik besmet geraakt met het onder liefhebbers bekende DAF-virus. Dat is niets teveel gezegd. Ik ben oprecht trots dat ik met zo’n mooie wagen mijn boterham mag verdienen.

Fijn contact met de dealer

Maar het is niet alleen het ‘DAF-gevoel’ waardoor ik trouw ben en blijf aan het merk. Als de trucks technisch niet zouden voldoen, was ik waarschijnlijk allang overgestapt. Daarnaast ben ik vooral te spreken over het fijne en vooral laagdrempelige contact met de DAF dealer. De service is altijd uitstekend. Wanneer ik onderweg stil kom te staan, kan ik altijd rekenen op hulp van International Truck Service en de aangesloten DAF-dealers.

Praktische tips

Wat mij betreft mag DAF wel wat meer doen op het gebied van informatievoorziening. Met praktische tips worden problemen afgevangen. Bijvoorbeeld door de truck eerst een paar seconden in het contact te laten alvorens de truck te starten. Ik weet zeker dat chauffeurs dergelijke informatie waarderen!

Kwaliteit én goede service

Voor mij is de wisselwerking heel duidelijk: zolang DAF aan kwaliteit en service blijft leveren, blijf ik het merk rijden. Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat ik ooit met een ander truckmerk moet werken. In mijn vertrouwde DAF voel ik me echt thuis. Als cijfer geeft ik het merk dan ook een 9. Dit komt door een combinatie van kwaliteit, gevoel en warme service. Het klinkt heel enthousiast, maar zoals ik al eerder zei: ik ben écht maf van DAF.”

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF