Martijn de Zeeuw


"Als transportbedrijf werken we nauw samen met onze vaste DAF-dealer in Rotterdam-Zuid."

 Martijn de Zeeuw 


Naam: Martijn de Zeeuw
Functie: Chauffeur in loondienst
Transportbedrijf: De Jong – Grauss Transport BV
Aantal jaren ervaring met DAF: 7
Cijfer: 9

Voorkeur voor DAF

“Ik kwam voor het eerst met DAF in aanraking toen ik de wagen van mijn werkgever meekreeg. Een echte keuze was er niet, maar toen mijn truck aan vervanging toe was, heb ik wél specifiek naar een DAF gevraagd. Naast het feit dat het een mooi Nederlands product is ervaar ik het merk als betrouwbaar en écht gericht op de chauffeur.

Snelle service

Als transportbedrijf werken we nauw samen met onze vaste DAF-dealer in Rotterdam-Zuid. Wanneer mijn truck mankementen heeft, kan ik er snel terecht waarbij het probleem vaak binnen een uur weer is opgelost. Ik denk dat dit in al die jaren ongeveer drie keer is voorgekomen. Daarnaast gaf mijn nieuwe XF105 Euro 6 op het begin wat storingen, maar na een paar weken had ik daar geen last meer van.

Hulp onderweg

Onderweg heb ik gelukkig nooit veel hulp nodig gehad. In al die jaren heb ik één keer met pech gestaan. Ergens in Duitsland was er iets met de luchtverdeler waardoor de trailer op de rem bleef staan. Toen het juiste onderdeel eenmaal ter plaatse was, loste International Truck Service het probleem netjes en snel op.

Trots op het merk

Ik vind DAF een goede en degelijke truck voor de gewone chauffeur. De wagen is betrouwbaar, relatief stil en zuinig. Ik hoop de wagen nog jaren met veel plezier te rijden.”

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF