Proactief


Dankzij onze diepgaande kennis van DAF trucks kunnen wij u waarschuwen voor problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen.Preventief onderhoud

Goed en preventief onderhoud voorkomt stilstaan. U kunt grote reparaties uitsparen door bijvoorbeeld regelmatig uw koelsysteem na te laten kijken, door uw accu te checken en de kleppen te laten stellen. Zeker wanneer de winter in aantocht is neemt de kans op storingen of defecten toe. Wanneer u uw truck goed onderhoudt, minimaliseert u het risico op stilstaan, wat natuurlijk nooit goed uitkomt!

Wij adviseren u graag

Ook hierin denkt uw DAF-dealer met u mee. Zo zullen we bijvoorbeeld voorstellen om iets preventief te laten repareren wanneer we weten dat een specifiek onderdeel bij een bepaald aantal kilometers vervangen dient te worden. Of een onderdeel dat u alvast kunt laten vervangen omdat het bijna aan het einde van zijn levensduur zit. Dat scheelt weer een extra bezoek aan de werkplaats en dus ook tijd. Door het dossier van uw truck nauwkeurig bij de houden kunnen we tijdig inspringen om onnodig stilstaan te voorkoen. Proactief en professioneel. Dát is pas meerwaarde!

Up to date software

Onze DAVIE koffer, waarin alle elektronische componenten van uw truck zijn opgeslagen, houdt bij wanneer het tijd is voor een nieuwe software update. Omdat een foutieve installatie veel praktische problemen met zich mee kan brengen, is het raadzaam om hiervoor uw dealer in te schakelen. De techniek staat niet stil en hoe nieuwer de truck, hoe meer systemen deze bevat. Doordat onze trucks steeds beter worden, loopt u gelukkig ook minder vaak tegen problemen aan. Dat, in combinatie met deskundig onderhoud, zorgt voor minimale stilstand van uw truck.

Comfort en veiligheid

Vanaf dag één heeft DAF comfort voor u als gebruiker hoog in het vaandel staan. wist u bijvoorbeeld dat DAF de ruimste cabines heeft van alle truckmerken? U verblijft namelijk een groot gedeelte van uw tijd in de cabine en dan is het fijn als deze aan al uw wensen voldoet. Uiteraard zonder het veiligheidsaspect uit het oog te verliezen. Zo schakelt de cruise control zich automatisch uit zodra er een obstakel gedetecteerd wordt. Preventief onderhoud draagt bij aan meer veiligheid. Door in de herfst bijvoorbeeld al te zorgen dat u klaar bent voor de winter, of door in het voorjaar het koelsysteem te reinigen voor het warme weer dat in aantocht is. Uw DAF-dealer kan u hierbij adviseren.

Duidelijkheid over kosten

We kunnen preventief onderhoud voor u uitvoeren zodat u altijd helemaal klaar bent voor het aankomende seizoen. Als betrouwbare partner staan we dag en nacht voor u klaar. U kunt er ook voor kiezen een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u precies weet wat uw jaarlijkse kosten aan onderhoud zijn. U bepaalt dan samen met de dealer wat u een goed onderhoudsinterval vindt. Als rijder kunt u ook eenvoudig zelf een aantal zaken controleren of oppakken, zoals het bijhouden van de vloeistof of andere kleine handelingen. Voor het overige onderhoud of bij twijfel bent u uiteraard van harte welkom bij één van onze dealers. Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

5 Redenen om voor een DAF-dealer te kiezen


Wat kunnen wij voor u betekenen? Vind uw DAF-dealer

BETTER SERVICE BETTER DAF