Professioneel


Wij klaren elke klus! Wij leggen uit wat we doen en we houden u op de hoogte.Alles onder één dak

Bij een DAF-dealer kunt u terecht voor zowel reparaties, onderhoud, garantiewerkzaamheden, Apk-keuringen, schadeherstel en een nieuwe of gebruikte truck. Daarnaast levert en installeert uw DAF-dealer onderdelen, apparaten en accessoires zoals een 220-volt omvormer, magnetron, koffiezetapparaat of koelkast, radio, GPS-systeem, achteruitrijcamera of brandblusser. Wat de behoefte ook is: uw DAF-dealer kan u volledig ontzorgen.

We hebben veelgevraagde onderdelen standaard op voorraad waardoor onze wachttijden kort zijn. Wilt u liever zelf een nieuwe accu bestellen? Dit doet u eenvoudig via een eigen account in de DAF-webshop. Mocht het plaatsen van een onderdeel toch lastiger blijken dan vooraf gedacht, neemt uw DAF-dealer het graag van u over. Daarnaast kennen onze technisch specialisten de nieuwste technieken, weten ze wat de specifieke problemen per type voortuig zijn en helpen u de juiste diagnose te stellen in geval van twijfel. Deskundig en efficiënt!

We staan dag en nacht voor u klaar

Niemand kent onze DAF-trucks zo goed als onze eigen specialisten. Middels trainingen en cursussen blijft de kennis op pijl en zijn de experts altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld. Naast de benodigde kennis beschikken ze over de juiste uitleesapparatuur, universele testkasten en andere essentiële benodigdheden. Hierdoor vinden we in de meeste gevallen snel een passende oplossing. Daarnaast verplaatsen we ons in uw situatie. Staat u nu met pech? Dan wordt u nu geholpen. Een kleine reparatie nodig? Met ruim 1100 vestigingen is er altijd wel een DAF-dealer bij u in de buurt. En wist u dat kleine reparaties in veel gevallen direct worden uitgevoerd? Zo bent u in no-time weer onderweg.

We denken met u mee

Of u nu met een nieuwe, jong gebruikte of een oudere rijdt, een DAF of een ander merk, onze specialisten helpen u met de nieuwste technieken en de juiste onderdelen weer snel en veilig op weg. Hierbij zijn we volledig transparant. Lijkt een reparatie flink in de papieren te lopen? Dan bespreken we dit vooraf en doen indien mogelijk een voorstel voor een aantrekkelijk alternatief. Misschien is een tweedehands onderdeel of een item uit onze TRP-shop, dat een breed assortiment aan onderdelen voor alle truckmerken biedt, bijvoorbeeld wel een veel voordeliger optie!

Ondersteuning bij repareren

Wilt u zelf een (kleine) reparatie uitvoeren maar kunt u hierbij wel wat assistentie gebruiken? De collega’s van onze helpdesk voorzien u ook op afstand graag van technische ondersteuning. Komt u er daarna toch niet helemaal uit? Dan kun u uiteraard altijd nog terecht bij uw eigen DAF-dealer. Dan is het zo weer voor elkaar.

 

5 Redenen om voor een DAF-dealer te kiezen


Welke vraag kunnen wij voor uw beantwoorden? Vind uw DAF-dealer

BETTER SERVICE BETTER DAF