Wilbert Kosten


"Met mijn vaste dealer in Veghel heb ik een goede relatie, maar als ik bij een andere dealer ben is alles ook goed geregeld."

Wilbert Kosten 

 

Naam: Wilbert Kosten
Functie: Vrachtwagenchauffeur in loondienst
Transportbedrijf: Kuijpers Transport VOF
Aantal jaren ervaring met DAF: 24
Cijfer: 9

Comfort

“In mijn 24 jaar als vrachtwagenchauffeur heb ik in veel verschillende trucks gereden. DAF is zeker één van mijn favorieten. Mijn eerste kennismaking met DAF is lang geleden. Mijn vader reed in een DAF toen ik een klein jongetje was en ik vond het prachtig. Momenteel rijd ik in een andere truck voor een nieuwe klant, maar ik kan niet wachten tot ik straks weer een DAF krijg. Ik rijd regelmatig een dag of 5 door Engeland en in mijn huidige truck slaap ik niet zo goed. DAF heeft in mijn ogen het meeste comfort én de breedste bedden.

Hulp onderweg

Als je zoveel tijd op de weg doorbrengt als ik, gaat er wel eens iets mis met de truck. Zo ben ik wel eens komen te staan in het buitenland. Gelukkig kun je bij DAF International Truck Service bellen. Zij regelen dan alles voor je en daar heb ik alleen maar goede ervaringen mee. De truck wordt heel snel weggesleept, naar een garage gebracht en voordat je het weet zit je weer op de weg. Ik heb gemerkt dat dit bij niet alle merken zo goed geregeld is!

Weten waar je aan toe bent

Met DAF dealers heb ik ook goede ervaringen. Met mijn vaste dealer in Veghel heb ik een goede relatie, maar als ik bij een andere dealer ben is alles ook goed geregeld. De dealers hanteren dezelfde manier van werken. Dat is fijn, want ik weet zo altijd waar ik aan toe ben. Dat is denk ik de belangrijkste reden dat ik DAF zou aanraden aan anderen: de goede service. Ik geef ze een dikke 9!”

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF