Wilco Quaak


"Ik ben letterlijk met DAF opgegroeid."

Wilco Quaak

 

Naam: Wilco Quaak
Functie: Internationaal chauffeur
Transportbedrijf: Fleuren Fourage en Transport
Aantal jaren ervaring met DAF: 21
Cijfer: 8,5

“Ik ben letterlijk met DAF opgegroeid. Er is een foto van vlak na mijn geboorte, waarbij ik in mijn kinderzitje bij mijn vader in zijn DAF-truck zit. Al vroeg wist ik dat ikzelf ook chauffeur wilde worden. Inmiddels rijd ik al ruim 21 jaar, mijn hele werkzame leven, op een eigen DAF en ik zou niets anders willen. Ook spaar ik al bijna mijn hele leven alles wat met DAF te maken heeft. Van miniaturen tot stropdassen. Hiervoor heb ik zelfs een speciale uitbouw gemaakt aan mijn woning.  

Los van de techniek en het robuuste uiterlijk vind ik DAF, zeker op het gebied van comfort, met afstand de beste. De bedden zijn lekker breed en de stoelen zijn altijd van goede kwaliteit. Dit is voor mij als chauffeur erg belangrijk. Hier breng ik het meeste van mijn tijd door. Eigenlijk heb ik geen opmerkingen over de truck zelf, al zou het stuur van mij nog wel een standje verder mogen knikken.

Door de jaren heen heb ik wel eens een beroep moeten doen op de dealer of ITS wanneer ik in Nederland of Frankrijk met pech kwam te staan. Ik werd altijd netjes geholpen en werd het probleem binnen een paar uur keurig opgelost, ook al waren het soms bijzondere situaties. Het is een fijn idee dat ik bij acute problemen een betrouwbare partij als ITS kan bellen. Als het minder urgent is of dichter bij huis is, bellen we de garage van ons eigen bedrijf.

Ik kan DAF dan ook van harte aanbevelen, zeker vanuit mijn ervaringen als chauffeur. Een mooi oer-Hollands product met veel leef- en werkruimte voor de chauffeur. Gevoelsmatig zou ik DAF als cijfer wel een 10 willen geven, maar de liefde voor het merk zit dan ook diep bij mij. Als ik het iets realistischer insteek, geef ik een 8,5. Natuurlijk ook een heel mooi cijfer!”

 

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF