Aanschaf van een nieuwe truck


DAF Kennisbank

Een vrachtwagen is meer dan slechts een vervoersmiddel: het is uw broodwinning. In dit artikel leggen we uit welke factoren van belang zijn bij de aanschaf van een truck.

Wat kost een vrachtwagen?

 

Het is eigenlijk onmogelijk om deze vraag te beantwoorden. Het aantal type vrachtwagens én de talloze mogelijkheden waaruit u bij de aanschaf van een truck kunt kiezen kan onderling sterk variëren. Het is dus vooral zaak om te selecteren op zaken die u zelf belangrijk en waardevol vindt.

 

Aanschaf nieuwe truck

 

U bepaalt het allemaal zelf, want wanneer u besluit een nieuwe DAF-truck aan te schaffen, kunt u deze helemaal naar wens samenstellen. Wat wel een constante factor is, is de betrouwbaarheid, duurzaamheid en het onderscheidende chauffeurscomfort. Daaromheen is vrijwel alles onderhandelbaar.

 

Via welke weg kan ik deze het beste aanschaffen?

 

De DAF website is een uitstekend startpunt voor het aanschaffen van uw droomtruck en vormt een eerste kennismaking met de talloze mogelijkheden. Maar u wilt de truck natuurlijk ook gewoon zíen! Een DAF-dealer vertelt u graag meer over het actuele aanbod en geeft u een goed beeld van wat u van een nieuwe truck mag verwachten.


DAF Kennisbank - Kosten en prijzen - Aanschaf van een nieuwe truck 


Hoe regel ik de financiering?

 

Heeft u de truck gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet? Ook op het gebied van financiering is DAF uw betrouwbare partner. Met de unieke financieringsvormen ondersteunt PACCAR Financial al jarenlang truckeigenaars met innovatieve koop- en leaseplannen die kunnen worden aangepast aan de individuele behoefte.


Andere mogelijkheden

 

Twijfelt u over het aanschaffen van een nieuwe truck? Misschien past een van de alternatieven beter bij uw situatie. Zo kunt u bij DAF Used Trucks kiezen uit duizenden jong gebruikte trucks waarbij u op dezelfde hoogwaardige service kunt rekenen. Of misschien is het leasen van een vrachtwagen wel een interessante optie.

 

Vragen?

 

De aanschaf van een truck gaat natuurlijk niet over een nacht ijs. Neem daarom contact op met uw DAF-dealer voor gedegen advies. Of neem een kijkje op de DAF website voor meer informatie.

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF