Waarom zijn originele onderdelen bij DAF soms duurder?


DAF Kennisbank

Wanneer onderdelen vervangen moeten worden, kan de prijs van aanbieders onderling sterk variëren. In dit artikel leggen we uit waarom de prijs voor originele DAF onderdelen in sommige gevallen iets hoger ligt.

Waarom zijn originele onderdelen bij DAF soms duurder?

 

‘Waarom is dit onderdeel bij jullie zo duur? Ik heb het ergens anders een stuk goedkoper gezien.’ Het is een vraag die met regelmaat wordt gesteld aan de DAF-dealer. Dat is logisch, want wie zijn portemonnee trekt, wil natuurlijk precies weten waarvoor hij moet betalen.

 

Expertise en zorgvuldigheid

 

Niemand kent DAF truck zo goed als de specialisten van DAF zelf. Bij het vervangen van een onderdeel zullen we dan ook altijd zoeken naar de beste oplossing voor de truck, waardoor mogelijke extra kosten in de toekomst worden voorkomen. De kwaliteit staat voorop.

 

DAF Kennisbank - Kosten en Prijzen - Kosten onderdelen DAF 

 

90 jaar DAF ervaring

 

Wanneer u een auto toevertrouwt aan uw DAF-dealer, krijgt u er vanzelf ruim negentig jaar aan DAF ervaring bij. Door de enorme hoeveelheid kennis die door de jaren heen is opgebouwd, kunt u er altijd van op aan dat de beste keuzes worden gemaakt voor u en uw truck. 

 

Kwaliteit boven kwantiteit

 

Dus ja, het klopt dat sommige originele onderdelen bij DAF duurder zijn. Maar het levert u ook iets op, namelijk een vakkundige vervanging waarbij altijd naar het grotere geheel wordt gekeken. DAF laat de 90 jaar ervaring graag in uw voordeel werken. Als eindgebruiker wordt u hier altijd beter van. 

 

Vragen?

 

Heeft u vragen over de prijsopbouw van een bepaald onderdeel of product? Ook voor deze vragen kunt u terecht bij uw DAF-dealer.

 

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF