APK vrachtwagen


DAF Kennisbank

Uw truck moet elk jaar een Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Hoe werkt dit en waar moet u op letten? Lees het hier in een handig stappenplan 

Afkeurpunten APK vrachtwagen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor vrachtwagens valt in de categorie bedrijfsauto’s zwaar. Deze APK moet elk jaar gebeuren, ook als uw truck gloednieuw is. De APK vrachtwagen werkt als volgt:

1. Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een DAF dealer. Tip: combineer de afspraak met periodiek onderhoud. Zo slaat u twee vliegen in één klap!


2. APK vrachtwagen bij de DAF dealer

Ga langs voor de keuring. De APK duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Combineert u de APK met het periodieke onderhoud? Dan kan het een dag(deel) duren.

 

APK vrachtwagen 1


3. Afkeurrapport

U ontvangt een afkeurrapport met alle punten die moeten worden verbeterd. De dealer kan zorgen voor een offerte waarin staat wat het precies kost om alles direct op te lossen. Een DAF dealer kan u hierbij heel goed adviseren en doet álles in overleg, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Daar kunt u op vertrouwen!


APK vrachtwagen 2 Benieuwd waar ze op letten tijdens een APK voor vrachtwagens? Lees meer over de afkeurpunten van een APK voor vrachtwagens.

 

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Better Service Better DAF