Diensten

DAF-Services

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professionele organisatie en een internationaal dealernetwerk. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.


Voor optimale efficiƫntie

 • Hulp onderweg

  DAF-ITS-roadside-assistance-400Als er eens iets onverwachts gebeurt, dan is één telefoontje naar DAF ITS genoeg om het voertuig met minimale vertraging weer op weg te helpen.

  DAF International Truck Service
 • Reparatie en onderhoud

  DAF Multisupport mainvisual
  Reparatie en onderhoud tegen een vaste prijs per kilometer, voor een perfect onderhouden vloot, zonder onverwachte kosten.

  DAF MultiSupport
 • Financiële diensten

  PACCAR Financial
  PACCAR Financial biedt maatwerk in de financiering van uw trucks, maar ook van complete combinaties met opbouw en getrokken materieel.

  PACCAR Financial
 • Onderdelen en accessoires

  DAF Parts Genuine Parts
  Naast originele DAF onderdelen en onderdelen voor PACCAR motoren, levert PACCAR Parts meer dan 60,000 universele TRP Truck & Trailer onderdelen voor alle merken trucks en trailers.

  PACCAR Parts
 • DAF chauffeurstrainingen

  DAF Driver AcademyOmdat goed opgeleide chauffeurs productiever zijn en voor lagere kosten zorgen. Onze trainingen ondersteunen de chauffeur om brandstof te sparen en nog beter te anticiperen op verkeerssituaties.

  DAF Driver Academy

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

DAF nodigt u uit deze pagina te delen