SSSST... DAF houdt het graag stil...

DAF-CF-340-FA-Silent-5

De unieke, geluidsarme LF, CF en XF Silent produceren dankzij een aantal slimme technologieën minder geluid dan 71 dB(A). Hiermee voldoen ze aan de strenge PIEK-Keur-eisen van de ‘QuietTRUCK’. Met dit certificaat kunt u ook ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend goederen laden en lossen in gebieden waar een geluidsmaximum geldt.

Voordelen

Uw voordelen? Een verruiming van uw transportmogelijkheden in een stedelijke omgeving, rustig doorslapende omwonenden en daarmee tevreden klanten.

Eén druk op de knop

Hoe werkt het? Met een simpele druk op de knop op het dashboard activeert de chauffeur de ‘Silent-mode’. De motorsoftware schakelt onmiddellijk over op een programma waarbij koppel en toerental worden beperkt. Daarnaast schakelt de versnellingsbak automatisch op bij lagere toerentallen. Ook de inkapseling van de versnellingsbak draagt bij aan een reductie van het geluid.
Dit alles samen maakt de CF en XF Silent tot graag geziene gasten buiten distributievenstertijden. Datzelfde geldt ook voor de nieuwe LF Silent.

Ruime keuze

De DAF CF en XF Silent zijn leverbaar als bakwagen of trekker. Met keuze uit diverse cabines, chassislengten en asconfiguraties. Beide modellen zijn uitgerust met de krachtige en zuinige 10,8 liter PACCAR MX-11 Euro 6-motor, met vermogens van 220 kW/299 pk tot 330 kW/449 pk. De nieuwe LF Silent wordt aangedreven door de 4,5 liter PACCAR PX-5 motor (135 kW/184 pk): Het maximale geluidsniveau van LF is 70 dB(A)!

DAF Silent

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.