Het all-in pakket van DAF spreekt ons aan

martin-slangen-ron-van-kerkhoff-DAF-CF-370

Voor meubeltransport is betrouwbaar materieel en service zeer gewenst. En zo zijn wij uitgekomen bij twee nieuwe DAF’s 370 CF Euro 6. DAF deed een aantrekkelijk all-in voorstel. De dealer regelde alles, van de opbouw van het hulpframe voor de wissellaadbakken tot het installeren van de laadklep. Onze auto’s konden daardoor eerder de weg op. Ook prettig: we hebben één contactpersoon bij DAF, dus het is altijd kort schakelen als er iets is.

DAF deed bij de aflevering een Driver Training cadeau. Daarin leren chauffeurs hoe ze  maximale efficiency met het nieuwe materieel kunnen bereiken. De auto’s zijn uitgerust met een Driver Performance Assistant dat de chauffeur helpt om zuiniger te rijden, onder meer met een verbruiksindicator op het display. Je ziet gewoon dat het brandstofverbruik daalt door die training en door die Driver Performance Assistant. 

Ons wagenpark bestaat nu uit tien auto’s, waarvan deze twee nieuwe DAF’s CF. Onze grootste markt is de Benelux, maar we rijden ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. We hebben sinds dit jaar een compleet nieuwe huisstijl met een nieuwe kleur, een nieuw logo én met de twee DAF CF’s ook een nieuw merk in de vloot, naar alle tevredenheid.

Ron van Kerkhoff, Eigenaar Martin Slangen Meubellogistiek

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.