‘Het gaat om details en daarin is DAF sterk’

Christiaan-Van-Ravenswaaij-DAF-CF-2-900

DAF is een prima merk. Het belangrijkste is dat we als onderneming netjes en snel geholpen zijn. We ervaren de service als prima en de trucks stralen kwaliteit uit. Met de Bakker Bedrijfswagen Groep verloopt het contact erg goed, vandaar dat ik voor deze dealer koos om ons wagenpark uit te breiden met vijf nieuwe DAF’s CF. Een mooie auto ook, een echte blikvanger in onze kleuren – rood, wit, blauw – en op de zijkant ons logo met een appel en peer. 

Mijn opa startte de aardappelen-, groente- en fruithandel in 1927. Hij reed met zijn paard en wagen langs klanten. Het bedrijf groeide en zijn vier zoons namen de handel over, onder wie mijn vader. Nu staat de tweede en derde generatie aan het roer. Het totale familiebedrijf telt inmiddels ruim 400 werknemers.

Door de gunstige centrale ligging in Veenendaal aan de A12 is onze groothandel goed te bereiken. Met twaalf trucks rijden we door Nederland en België. We bevoorraden met name marktkooplui en onze eigen 51 winkels onder de naam De Goudreinet en De Koopman. 

Christiaan van Ravenswaaij, mede-eigenaar S.C. van Ravenswaaij 

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.