Die kleine draaicirkel is verdraaid handig

Theo-van-eeuwijk-DAF-LF-PX-7-220-Euro-6

Het is mijn eerste kennismaking met DAF: deze DAF LF PX7 220 Euro 6. En ik kan niets anders zeggen dan dat ik er heel tevreden over ben.

De DAF LF is sinds januari 2016 onderdeel van mijn onderneming. Ik was op zoek naar een grotere vrachtauto voor mijn marktbedrijf en kwam uiteindelijk bij de LF uit. Als Eindhovenaar spreekt een product uit Eindhoven mij ook wel aan. Ondanks die emotionele link bleek de aanschaf ook een meer dan verstandige zet. De LF ziet er namelijk erg mooi uit, is echt heel comfortabel en de bediening is supereenvoudig. Daarbij is het mooi dat hij zuinig is en lange onderhoudsintervallen biedt. 

Met de LF rijden we ongeveer 25.000 kilometer per jaar. Samen met twee andere werknemers bezoek ik met de auto verschillende weekmarkten in Noord-Brabant en Noord-Limburg om huishoudtextiel te verkopen. Zo komen we door ons werk regelmatig in centra van steden en dan blinkt de LF echt uit met zijn wendbaarheid. Die korte draaicirkel is verdraaid handig. Mijn vorige auto was kleiner maar had een veel grotere draaicirkel. De LF is voor onze werkzaamheden gewoon perfect.

Theo van Eeuwijk, eigenaar VOF Theo van Eeuwijk

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.