'DAF biedt gewoon een goed totaalplaatje'

Jos-H-Brouwer-DAF-XF-460 Onze jongste aanwinst van DAF betreft een XF460 FT. Het is een van de vijf DAF’s XF in ons wagenpark, dat in totaal 20 trekkende eenheden telt. Het is de eerste DAF met een Euro 6 motor. We zijn enthousiast over het verbruik, maar ook over het uiterlijk aanzicht en het onderhoud. Dat is naar volle tevredenheid geregeld in een onderhoudscontract. Als ik het mag samenvatten: DAF biedt gewoon een goed totaalplaatje.

De trucks leggen bij ons elk gemiddeld tussen de 120.000 en 150.000 kilometer per jaar af. De ritten zijn zowel nationaal als internationaal. We zitten in het vervoer van bouwmaterialen en chemicaliën in poeder en in vloeibare vorm, dus bulk- en tanktransport. En we transporteren groente en fruit.

DAF en dealer Van Tilburg-Bastianen weten goed en flexibel in te spelen op onze wensen en werkzaamheden. Prettig is het onderhoudscontract. Tot in detail is over van alles nagedacht. Naar de service heb je zo gezegd geen omkijken. Het past bij de cultuur in onze onderneming. Een familiebedrijf, opgericht in 1952, waarin van oudsher ook oog voor wensen van klanten voorop staan. Oplossingsgericht denken en efficiency in transport zijn essentieel en die marktbenadering zien we ook bij DAF.

Jan Brouwer, directie Jos H. Brouwer & Zonen BV 

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.