Liefde voor DAF bekroond met gunstige verbruikscijfers

Peter-Wisgerhof-Transport-DAF-XF-460

Op de Tweede Maasvlakte moeten nieuwe trucks beantwoorden aan de emissienorm Euro 6. En omdat we met ons tanktransport daar regelmatig komen was het al snel duidelijk dat onze nieuwe truck aan deze norm moest voldoen. Net zoals vaststond dat het weer een DAF moest zijn.

De liefde voor het merk is diep geworteld, mede door goede ervaringen met onze vorige DAF. Ik vind de nieuwe XF mooi. We hebben een XF 460, uitgevoerd in onze bedrijfskleur. Het is daardoor een opvallende trekker. Deze auto is echt ons visitekaartje.

Met onze vorige DAF hebben we zeven jaar gereden. De teller had de een miljoen kilometer al gepasseerd. Hij kon best nog wel mee, maar vanwege de Maasvlakte moesten we over naar Euro 6. Het verbruik van de nieuwe XF valt in positieve zin op. In het tweede kwartaal 2016 noteerden we een gemiddeld brandstofverbruik van 1 liter op 3,7 kilometer. Dat is heel netjes en een pluspunt voor efficiency op de lange afstand. Want we zijn als Wisgerhof Transport gespecialiseerd in het vervoer van containers door heel Europa en dan telt elke druppel brandstof. 

Peter Wisgerhof, eigenaar Wisgerhof Transport

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.