DAF biedt zeer goede productondersteuning

Harrie-Kamp-Internationaal-Transport-DAF-XF-460

Als Nederlands bedrijf vind ik het een prachtig idee om ook met trucks van Nederlandse makelij te rijden. DAF is in mijn ogen een prachtig Nederlands merk met trucks die in de praktijk al jaren goed scoren. Ze bieden veel cabineruimte – prettig voor de chauffeurs – en een laag brandstofverbruik – prettig voor de baas.

De prijs en kwaliteit van DAF trucks zijn gewoon dik in orde en DAF biedt bovengemiddeld goede productondersteuning, waarbij je altijd één vast aanspreekpunt hebt. Dat werkt heel prettig. Hoe korter de lijntjes, des te beter.

In totaal rijden er bij ons zeventien trucks, waarvan elf DAFs. Vijf daarvan zijn voorzien van Euro 6-certificering. Onze nieuwste aanwinsten zijn drie DAFs XF460 FT Super Space Cab Euro 6, waarover we bijzonder enthousiast zijn.

Ons transportbedrijf bestaat sinds 10 mei 2010 en heeft momenteel achttien Nederlandse chauffeurs in dienst. We vervoeren voornamelijk stukgoed en staal in coils. In totaal rijden zeven van onze auto’s op Scandinavië, één in Duitsland en zes in de Benelux en tot Parijs. Bedrijven schakelen ons in om hun transportzorgen uit handen te nemen. We kunnen adequaat inspringen bij het transport, met een eigen trailer óf trailer van de opdrachtgever.

Harrie Kamp, eigenaar van Harrie Kamp Internationaal Transport B.V.

 

 

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.