‘Onze chauffeurs rijden er graag mee’

Maurang-Transporten-uit-Helvoirt-DAF-XF-460

Het is heel wat jaren geleden dat DAF in ons wagenpark zat. In september 2015 hebben we echter besloten om twee nieuwe DAF’s XF in te zetten. De ervaringen zijn meer dan goed. Daarom hebben we dit jaar (september 2016) opnieuw twee DAF’s XF 460 Euro 6 met Super Space Cab aangeschaft. De DAF’s hebben een goede uitstraling, zijn comfortabel en onze chauffeurs rijden er graag mee.

We houden binnen ons bedrijf rekening met de wensen van de chauffeur. We komen er graag aan tegemoet, al moet natuurlijk wel het totale plaatje kloppen. De hoogte van de investering speelt ook een belangrijke rol bij de keuze. DAF kwam aan al onze wensen tegemoet en biedt uitstekende service.

De nieuwe DAF-trucks worden voornamelijk ingezet voor het transport van bouwmaterialen dat 90 procent van onze activiteiten vertegenwoordigt. De resterende 10 procent gaat om het transport van onder meer kunstgras en bomen.

Ons bedrijf in Helvoirt bestaat sinds 1964 en heeft zich ontplooid tot een allround logistiek dienstverlener in de Benelux met ongeveer veertig werknemers, waarvan ruim 30 chauffeurs. Naast een eigen werkplaats voor het onderhoud van het complete wagenpark hebben we ook speciale loodsen en een uitgebreid buitenterrein voor de opslag en overslag van allerlei goederen.

Maurice Verbeek, Algemeen Directeur van Maurang Transporten

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.