NIEUWE DAF XF EURO 6 VALT OP DOOR BIJZONDER LAAG VERBRUIK

Smolders-Int-Vee-en-Goederentransport-DAF-XF-Euro-6

DAF is al tientallen jaren een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, dat in 2016 negentig jaar bestaat. Momenteel hebben we zeven DAF’s in bedrijf, twee daarvan zijn behoorlijk nieuw. Het betreft twee XF 460 Euro 6 trekkers met Super Space Cab. Erg fijne auto’s met een bijzonder laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. Dat is prima voor de onderneming. Daarnaast ben ik al jaren bijzonder tevreden over de service die DAF biedt.

DAF heeft dus echt onze voorkeur. Dat begon al met mijn vader, die het merk bij ons bedrijf introduceerde. Ik ben van meet af aan een fan van DAF. Vanuit neutraal perspectief bekeken zijn het ook gewoon uitstekende trucks zijn voor een redelijke prijs en met goede rijeigenschappen.

We hebben in totaal zes Nederlandse chauffeurs in vaste dienst. Daarnaast rij ik ook zelf. Mijn vrouw doet de administratie. We hebben veel vaste klanten. Het leeuwendeel van de vracht bestaat momenteel uit stukgoed. Daarnaast transporteren we coils van 20 tot 30 ton in speciale coilopleggers. We rijden vooral in de Benelux, met zo af en toe een uitstapje naar Duitsland en Frankrijk.

Marty Smolders, eigenaar van Smolders Int. Vee en Goederentransport

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.