24/7 bedrijvigheid vraagt om goed materieel

P-Vissers-Transportbedrijf-DAF-XF-460

In de levensmiddelentransportsector gaat alles 24/7 door. Onze trucks zijn altijd onderweg. Dat vraagt om goed materieel. Dan zijn onze ervaringen met DAF uitstekend.

Mijn vader heeft het transportbedrijf in 1987 gestart met één vrachtauto, een DAF. Nu bestaat ons wagenpark uit negen trucks, waarvan acht DAF’s. We hebben 22 chauffeurs in ploegendiensten. FrieslandCampina is sinds 1987 nog altijd onze enige opdrachtgever. We vervoeren dus zuivelproducten in Nederland, Duitsland en België.

Ter vernieuwing van ons wagenpark hebben we dit jaar zes XF 460 Euro 6 aangeschaft. Daarvan zijn er nu drie afgeleverd, de rest volgt in 2017. Space Cabs zijn in ons vakgebied net even wat makkelijker in de omgang dan Super Space Cabs. Wij hebben regelmatig te maken met doorgangen van beperkte hoogte. Dan is een lagere truck erg handig.

De chauffeurs zijn erg tevreden over de DAF-trucks en stellen vooral de comfortabele cabine op prijs. Het onderhoud van onze trucks doen we helemaal zelf. We kiezen voor preventief onderhoud, zodat we 24/7 actief blijven. En als we vragen over onderhoud hebben, dan is het altijd kort schakelen met DAF. Wat dat betreft levert DAF uitstekende service.

Patrick Vissers, Algemeen Directeur P. Vissers Transportbedrijf

 

 

 

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.