Wat is een onderhoudscontract?

Welke kosten bent u kwijt aan reparaties? Welk budget moet u hiervoor reserveren? In dit artikel geven we inzicht over hoe u de kosten voor reparaties zo goed mogelijk kunt beheersen met een DAF onderhoudscontract. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Fijn voor u én uw portemonnee.

 

Weten waar u aan toe bent met DAF MultiSupport

Graag op voorhand weten welke rekening u gepresenteerd krijgt? Een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract biedt u maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw truck in optimale conditie blijft én bespaart u uzelf een hoop tijd en administratie. Zo kunt u zich blijven focussen op uw corebusiness: het laten rijden van de vrachtwagen.

DAF Kennisbank Kosten en Prijzen Duur onderhoudsbeurt
 

Kosten van een onderhoudscontract?

De kosten van een onderhoudscontract hangen af van een aantal componenten. Uiteraard de truck zelf, maar ook de onderhoudswensen en de uiteindelijke vorm die u kiest. DAF MultiSupport Services biedt een uitgebreid aanbod van standaardservices plus diverse opties. Als klant bepaalt u zelf het serviceniveau en de inhoud van uw onderhoudspakket, waardoor de kosten nooit een verrassing zullen zijn.

 
DAF Kennisbank barst in voorruit

Wat zijn de voordelen van DAF MultiSupport Services pakketten?

De voordelen van DAF MultiSupport Services op een rijtje:

  • Volledige kostenbeheersing
  • Optimale conditie van uw truck
  • Snelle doorlooptijd onderhoud en dus maximale voertuiginzet
  • Verhoogde inruilwaarde van uw truck
  • Flexibel onderhoud bij meerdere dealers mogelijk

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van een MultiSupport onderhoudscontract? Uw eigen DAF-dealer vertelt u er graag meer over.

Terug naar kennisbank
 
DAF MultiSupport

Reparatie en onderhoud pakketten - MultiSupport

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer