Televisie kijken in de vrachtwagen

Een goede televisie in uw truck verhoogt het comfort en daarmee uw leefomgeving. Maar welke TV moet u nu kiezen? Er zijn tientallen soorten op de markt, van klein tot groot en met of zonder ingebouwde satellietontvanger.

 

Waar moet u op letten?

Waar moet u op letten bij het aanschaffen in installeren van een televisie? Allereest moet deze niet in de weg hangen en afleiden van uw zicht op de weg. Daarnaast is het belangrijk dat deze goed is bevestigd, waarmee u voorkomt dat deze ongewenst naar beneden komt. Stevige ophangbeugels voorkomen dit.

TV-installeren-in-vrachtwagen-Foto-1
 

Zelf installeren of uitbesteden?

U kunt de installatie van een televisie zelf uitvoeren, maar ook uitbesteden, bijvoorbeeld aan de DAF-dealer. Dan heeft u de garantie dat de TV stevig is bevestigd en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Wilt u de installatie zelf uitvoeren? Laat u dan vooraf goed informeren over de opties en eventuele risico’s.

 

Goede ontvangst

Een goede ontvangst is natuurlijk van invloed op het plezier dat u aan een televisie beleeft. Afhankelijk van de landen waarin u rijdt, zijn hiervoor verschillende oplossingen mogelijk. Zo kiest u in Nederland voor Digitenne, maar bent u in het buitenland beter af met satelliettelevisie. Laat u ook op dit vlak informeren en voorkom daarmee teleurstellingen.

 

Vragen?

Heeft u vragen over het aanschaffen of installeren van een televisie in uw truck? Uw DAF-dealer neemt graag de mogelijkheden met u door.

Terug naar kennisbank