DAF Harry Wolters PROUDDAF

“Een superteam”

Harry Wolters, president-directeur DAF Trucks N.V.

 

"Het succes van DAF, is het succes van meer dan 10.000 medewerkers"

 

Natuurlijk hebben we topproducten en de beste services erachter. “Daar ben ik enorm trots op”, aldus Harry Wolters, sinds 1 september 2018 president-directeur van DAF. “Waar ik zo mogelijk nog trotser op ben, zijn onze meer dan 10.000 medewerkers. Een superteam!”

Harry Wolters is het schoolvoorbeeld van hoe iemand carrière kan maken binnen de prachtige onderneming die DAF is. In 1996 gestart als management trainee, klom hij op tot president-directeur. Hij leidde een diversiteit aan afdelingen, van Human Resources tot Productie en heeft een brede ervaring binnen Financiën en Marketing & Sales. “De ontwikkelingsmogelijkheid bij DAF zijn legio; daarvan ben niet alleen ik het bewijs.”

Als er een ding is dat alle DAF-medewerkers gemeen hebben, dan is dat passie, zo vindt Harry Wolters. “Passie voor de trucks, passie voor kwaliteit, passie voor de klant”, zo verzekert hij. “Iedereen heeft hier zijn of haar eigen rol. En iedereen is dus belangrijk. Ik maak wel eens de vergelijking met een Formule 1-team. De coureur die de race wint, is de held, samen met alle mensen die dat succes mogelijk maken. Het succes van DAF, is het succes van die meer dan 10.000 medewerkers. Geweldig.”

 

Harry Wolters
President DAF Trucks N.V. 

Harry Wolters
ProudDAF
 

 

Lees ook de andere artikelen: