DAF-Municipal-Group-General-Purpose-Grey-Application-3840x3000

Ontdek onze transportoplossingen voor algemene gemeentelijke inzet

 

Gemeentelijk

Algemene inzet

Het grootste deel van alle gemeentelijke trucks bestaat uit vrachtwagens met laadbak, al dan niet in combinatie met een kraan voor laden en lossen. Dat zijn vaak echte ‘multi-taskers’, die bijvoorbeeld in de winter ook worden ingezet voor gladheidsbestrijding, wat om extra voorzieningen vraagt.

Het DAF productportfolio voor algemene gemeentelijke inzet biedt de juiste vrachtwagen voor elke klus. Of u nu behoefte heeft aan een 4x2 met laadkraan en een meerzijdig kiepende laadbak of een grotere 6x2 met een haakarmsysteem voor de milieustraat, bij DAF hebben we de juiste configuratie in ons programma. Met de extra zekerheid van optimale technische ondersteuning en service dankzij ons wijd vertakte netwerk van DAF dealers.

Dat maakt een DAF tot de beste keuze voor een jarenlange, probleemloze inzet. En dankzij intensief contact met de markt weten wij bij DAF als geen ander wat de wensen zijn van de mensen die met onze trucks rijden. Dat garandeert een transportoplossing waarbij alles klopt. Tot in het kleinste detail.