DAF CF FAN hooklift
 

DAF CF FAN (6x2) Algemene inzet

WERKT ALTIJD

 
  • Flexibele chassis layout
  • Geweldige manoeuvreerbaarheid
  • Uitstekend zicht
 

De CF FAN is een uitstekend voertuig voor gemeentes om te gebruiken als een voertuig voor de algemene inzet waarbij zware ladingen door smalle straten of dichtbevolkte gebieden moeten worden vervoerd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de 6x2 asconfiguratie en de flexibele chassis layout, geweldige manoeuvreerbaarheid en het uitstekende zicht voor de chauffeur. Bovendien is er een elektrische versie van de CF FAN beschikbaar, waardoor het mogelijk is om de emissie van broeikasgassen en geluid significant te verminderen.

De CF FAN heeft een gestuurde, liftbare en onderhoudsvrije naloopas, die een kleine draaicirkel en daarmee geweldige manoeuvreerbaarheid mogelijk maakt, zelfs in smalle straten. daarnaast heeft de CF FAN grote ramen in de cabine, een lage zitpositie en bv. optionele camerasystemen zodat de chauffeur verzekerd is van maximaal zicht, wat de veiligheid ten goede komt. En dankzij de flexibele chassis layout met een grote variëteit aan mogelijke component opstellingen, een optionele 9 tons of zelfs 10 tons vooras en een grote range aan verschillende wielbases kan er een grote variatie aan verschillende voertuigen worden gecreëerd. Bovendien maakt de 6x2 asconfiguratie het mogelijk om gemakkelijk met zware (deel)ladingen om te gaan. Dus of het nu een haakarm systeem, laadbak met kraan of andere opbouw is die door gemeentes wordt gebruikt, de CF FAN is het ideale voertuig voor elke algemene gemeentelijke inzet.

 
Configureer uw voertuig
 
 
 
Garbage truck

DAF Uptime Plus

Tijd is geld, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding
 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor algemeen gemeentelijke inzet