GullyEmptier CF 370 FAN0003
 

DAF CF FAN (6x2) Kolkenzuiger

WERKT ALTIJD

 
  • Geweldige manoeuvreerbaarheid
  • Uitstekend zicht
  • Opbouwvriendelijk chassis
 

De CF FAN is ideaal voor kolkenzuigertoepassingen, dit wordt mede mogelijk gemaakt door een uiterst flexibele chassis layout, geweldige manoeuvreerbaarheid en uitstekend zicht. Bovendien is er een elektrische versie van de CF FAN beschikbaar, waardoor het mogelijk is om de emissie van broeikasgassen en geluid significant te verminderen.

Een grote verscheidenheid aan beschikbare PTO’s, extra vrije ruimte aan de linker- of de rechterzijde van het chassis, een toegespitste versnellingsbakinstelling voor stop & go functionaliteit en een plug-and-play interface speciaal voor opbouwerfuncties zijn enkele van de voorbeelden die bijdragen aan de hoge mate van flexibiliteit die de chassis layout van de CF FAN biedt. Deze hoge mate van flexibiliteit zorgt ervoor dat de CF FAN een grote variëteit aan kolkenzuiger opbouwen kan huisvesten. Daarnaast maakt de gestuurde naloopas de CF FAN uiterst manoeuvreerbaar, wat ideaal is voor kolkenzuiger operaties in smalle straten. Bovendien zorgen de grote ramen, een lage zitpositie en bv. optionele camera systemen ervoor dat de chauffeur maximaal zicht heeft in de CF FAN, wat de veiligheid ten goede komt.

 

 
Configureer uw voertuig
 
 
 
Garbage truck

DAF Uptime Plus

Tijd is geld, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding
 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor rioolreiniging