GullyEmptier CF 430 FAQ LHD0003
 

DAF CF FAQ (8x2) Kolkenzuiger

WERKT ALTIJD

 
  • Geweldige manoeuvreerbaarheid
  • Uitstekend zicht
  • Ideaal voor zware (deel)ladingen
 

De CF FAQ is ideaal voor zware kolkenzuigertoepassingen, dankzij de 4 assen en tridem opstelling aan de achterkant, waardoor hoge aslasten mogelijk zijn. Daarnaast heeft de CF FAQ een uiterst flexibele chassis layout, geweldige manoeuvreerbaarheid en uitstekend zicht.

Een brede range aan beschikbare PTO’s en een plug-and-play interface toegespitst op opbouwer functies zijn enkele voorbeelden die bijdragen aan de hoge flexibiliteit van de chassis layout. Deze hoge mate aan flexibiliteit, samen met de hoge aslasten zorgen ervoor dat de CF FAQ een grote variëteit aan kolkenzuiger opbouwen kan huisvesten. En de 8x2 tridem asconfiguratie met 3 gestuurde assen zorgt ervoor dat de CF FAQ uiterst manoeuvreerbaar is, wat ideaal is voor kolkenzuiger operaties in smalle straten. Daarnaast zorgen de grote ramen, lage zitpositie en bv. optionele camerasystemen voor maximaal zicht, wat de veiligheid ten goede komt.

 

 
Configureer uw voertuig
 
 
 
Garbage truck

DAF Uptime Plus

Tijd is geld, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding
 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor rioolreiniging