Garbage DAF CF 300 FAG0003
 

DAF CF FAG (6x2) Vuilnisinzameling

WERKT ALTIJD

 
  • Robuuste achteras
  • Uitstekend zicht
  • Geoptimaliseerde chassis layout
 

De DAF CF FAG is het ideale voertuig voor achterlader opbouwen t.b.v. vuilnisinzameling. De robuuste achteras zorgt ervoor dat de CF FAG gemakkelijk om kan gaan met het extra gewicht van de achterlader opbouw. Daarnaast bieden de grote ramen en optionele camera systemen de chauffeur maximaal zicht, wat de veiligheid ten goede komt.

Het chassis van de DAF CF FAG is compleet geoptimaliseerd voor het perfect kunnen huisvesten van elke achterlader opbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een geoptimaliseerde chassis layout, optionele derde stoel, robuuste achteras en korte achteroverbouw. Daarnaast kan de drijflijn en de communicatie interface tussen opbouw en voertuig compleet geprepareerd worden voor vuilnisinzameling toepassingen. Dit kan worden gerealiseerd dankzij de ‘vuilnisinzameling Stop & Go’ versnellingsbak software setting (voor geautomatiseerde en automatische versnellingsbakken) en de ‘vuilniswagen’ applicatie connector.

 
Configureer uw voertuig
 
 
 
Garbage truck

DAF Uptime Plus

Tijd is geld, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor vuilnisinzameling