Breedteverlichting vrachtwagen zelf vervangen

Breedteverlichting is van groot belang voor een goede zichtbaarheid van uw vrachtwagen. Deze laat u bij voorkeur aanbrengen door een erkend specialist, maar is indien gewenst ook zelf aan te brengen. 

 

Breedteverlichting vrachtwagen zelf vervangen

Breedteverlichting is van groot belang voor een goede zichtbaarheid van uw vrachtwagen. Wanneer de breedteverlichting het onderweg begeeft is het mogelijk deze zelf te vervangen, mits u precies weet hoe u dit moet aanpakken én natuurlijk een reserveset in uw vrachtwagen heeft liggen.

DAF Kennisbank Reparaties Breedte verlichting vervangen

Bij twijfel: neem contact op met uw DAF-dealer!

Wanneer u twijfelt over het bevestigen van de breedteverlichting, is het advies om dit door een erkende specialist zoals uw DAF-dealer te laten uitvoeren. Wanneer de verlichting niet naar behoren wordt gemonteerd, kan dit onderweg verstrekkende gevolgen hebben. Voor uw dealer is het een routinehandeling waarbij uw veiligheid wordt gegarandeerd.

 

Vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen over het vervangen van de breedteverlichting en wilt u graag advies over wat wijsheid is? Uw DAF-dealer vertelt u er graag meer over én neemt indien gewenst de handeling uit handen.