Mijn interieurverlichting is defect: wat nu?

Het merendeel van uw tijd brengt u door in de cabine: uw tweede huis. En net zoals thuis is een goede sfeer belangrijk. Dat is wat interieurverlichting kan doen. Maar wat als deze defect raakt? Afhankelijk van het type lamp kunt u deze relatief eenvoudig vervangen. Dit geldt vrijwel voor alle soorten interieurverlichting. Bij twijfel is het altijd beter om de vervanging uit te besteden.

 

Veel sfeer voor weinig: LED strips

Wanneer u zoekt naar een eenvoudig te vervangen lamp die ook niet al te veel kost, kunt u overwegen om LED strips aan te schaffen. Deze kennen een lange levensduur en zijn bovenal eenvoudig te verwijderen of te vervangen. U bevestigt ze simpelweg op de gewenste plek en volgt de bijgeleverde instructies. Een kind kan de was doen!

DAF Kennisbank Reparaties Interieurverlichting vervangen
 

Geïntegreerde lampen

Heeft uw truck een lamp die volledig is geïntegreerd in het interieur en aan vervanging toe is? In de chauffeursinstructie van uw type truck vindt u hoe u deze correct kunt vervangen. Twijfelt u over de handeling? In dat geval kun u de reparatie ook overlaten aan bijvoorbeeld uw DAF-dealer.

Terug naar kennisbank