DAF onderhoud in het buitenland

Wanneer u met pech komt te staan in het buitenland staat, neemt u natuurlijk direct contact op met de International Truck Service. Maar hoe zit het vervolgens met kosten of vergoedingen? In dit artikel leggen we uit hoe het proces van onderhoud in het buitenland in zijn werk gaat.

 

International Truck Service neemt zorgen weg

Wanneer u onderweg met stukken komt te staan, is het een fijne wetenschap dat de International Truck Service na één telefoontje al uw zorgen uit handen neemt. Vanuit de International Truck Service vestiging in Eindhoven staan de experts u in maar liefst tien talen te woord. Afhankelijk van de situatie wordt u voorzien van technisch advies aan de telefoon, of stuurt men een monteur uw kant op.

 

Contact met dealer en kosten

Wanneer het contact met International Truck Service is gelegd neemt deze niet alleen contact op het de dealer die ter plaatse de hulp zal bieden, maar óók met uw eigen DAF-dealer in Nederland. Wanneer deze een betalingsgarantie afgeeft hoeft u zich ter plaatse geen zorgen te maken over de financiën. En dat geeft rust.

ITS-Road-Side-Assistance-Teaser
 
Truck-ophalen-voor-onderhoud-Foto-2

Vervangende truck

Afhankelijk van de aard van het defect, bijvoorbeeld wanneer men op een onderdeel moet wachten, kan een vervangende truck worden geregeld. Zo kunt u toch zoveel mogelijk de verwachtingen van uw klant waarmaken terwijl uw eigen truck weer rijklaar wordt gemaakt. In de tussentijd houdt International Truck Service u natuurlijk op de hoogte van de status van uw truck.