Op welke termijn kan ik bij een DAF-dealer terecht?

Als chauffeur wilt u uw truck natuurlijk zoveel mogelijk op de weg hebben. Daarom is het zaak om precies te weten wanneer u voor onderhoud terecht kunt bij de DAF-dealer. Door goede afspraken te maken zorgt u voor een maximale uptime.

 

Het maken van een afspraak

Wanneer u telefonisch of online een afspraak maakt bij de DAF-dealer, weet u meteen wanneer u terecht kunt én geven ze indien mogelijk meteen een indicatie voor de duur van het onderhoud. Deze transparante aanpak stelt u in staat om uw agenda daarop af te stemmen, zodat u de afspraken met u klant kunt blijven nakomen. Daar gaat het natuurlijk allemaal om!

 
DAF dealer

Inzichtelijk met een onderhoudscontract

Wanneer u beschikt over een DAF MultiSupport onderhoudscontract, geniet u van een snelle doorlooptijd en dus een maximale inzet van uw voertuig. Een ander voordeel is dat het onderhoud bij verschillende dealers uit te voeren is, wat de snelheid ook ten goede komt.

 

Ophalen of brengen?

Verschillende DAF-dealers bieden de mogelijkheid om de vrachtwagen op te halen. Bij u thuis of op een afgesproken locatie. Ook hier is het een kwestie van duidelijke afspraken maken om daarmee de uptime zo optimaal mogelijk te houden.

 
DAF Kennisbank Kosten en prijzen Wat kost het rijden van een truck

Reservetruck

Blijkt in de werkplaats dat de truck toch wat meer onderhoud vergt? Afhankelijk van de situatie krijgt u in overleg een reservetruck mee zodat u uw afspraken na kunt komt.

 

Vragen?

Vooraf weten waar u aan toe bent, of benieuwd naar de voordelen van een DAF MultiSupport onderhoudscontract? De DAF-dealer vertelt u er graag meer over.

Terug naar kennisbank