Wat is de meerwaarde van een DAF-dealer?

Niemand kent uw DAF truck zo goed als de specialisten van DAF zelf. Bij het vervangen van een onderdeel zullen ze dan ook altijd zoeken naar de beste oplossing voor de truck, waardoor mogelijke extra kosten in de toekomst worden voorkomen. De kwaliteit staat voorop.

 

90 jaar DAF ervaring

Wanneer u een voertuig toevertrouwt aan uw DAF-dealer, krijgt u er vanzelf ruim negentig jaar aan DAF ervaring bij. Door de enorme hoeveelheid kennis die door de jaren heen is opgebouwd, kunt u er altijd van op aan dat de beste keuzes worden gemaakt voor u en uw vrachtwagen. Niet alleen voor nu, maar ook op de lange termijn.

DAF dealer
 
Wat-is-de-meerwaarde-van-een-DAF-dealer-Foto-3

Altijd nét een stapje verder

Het kan kloppen dat het onderhoud bij de DAF-dealer som iets duurder uitvalt, maar dat levert u ook iets op. Namelijk een vakkundige behandeling van uw truck waarbij altijd naar het grotere geheel wordt gekeken. DAF laat de 90 jaar ervaring graag in uw voordeel werken. Als eindgebruiker wordt u hier altijd beter van.

 

Vragen?

Wilt u weten hoe u eigen dealer het verschil maakt? Neem vrijblijvend contact op met een DAF-dealer bij u in de buurt. Ze informeren u graag over hun werkwijze en de voordelen voor u als eindgebruiker.

Wat-is-de-meerwaarde-van-een-DAF-dealer-Foto-1
Terug naar kennisbank