The power of diversity

DAF Vocational Event in Duitsland

 

“Op zulke momenten ben ik er trots op om voor DAF te werken.”

 

Zoals ongetwijfeld bekend, is het één van DAF’s ambities om verder te groeien in het bakwagensegment en dan met name in de bouw. In dat kader organiseerde DAF Duitsland onlangs een evenement in een oude steengroeve.

 
Marcel Stevens
 

Uwe Müller, DAF Duitsland

 

Als je echt wil laten zien hoe je bouwvoertuigen presteren, ook onder de zwaarste omstandigheden, dan is een steengroeve natuurlijk de perfecte locatie. In Ilsfeld, nabij Stuttgart stond onlangs dan ook een compleet programma DAF bouwvoertuigen klaar om kritisch aan de tand gevoeld te worden.

Vijf dagen lang namen de voertuigen zonder morren de moeilijkste obstakels. Met achter het stuur journalisten uit Duitsland en Oostenrijk of verkopers van Duitse en Oostenrijkse dealers. Uwe Müller, Demo Pool Manager van DAF Duitsland kijkt trots terug op het evenement. “We vormden een team uit drie verschillende landen, samen met mijn Duitse, Nederlandse en Oostenrijkse collega’s”, vertelt hij. “Natuurlijk organiseren we dergelijke evenementen wel vaker, maar vanwege corona was dit toch wel een hele speciale.”

Uitdaging

Uwe legt uit: “Veiligheid en gezondheid stonden natuurlijk voorop. Iedereen heeft zich dan ook de hele tijd netjes aan de coronamaatregelen gehouden, wat soms best een uitdaging kon zijn. Maar iedereen deed zijn best om van dit project een groot succes te maken. Niemand was te beroerd om elke dag de trucks te wassen of om de corona –hygiënemaatregelen in de gaten te houden. Ook de voorbereidingen voor de volgende dag waren geen probleem, ook al was het soms allang bedtijd. Met dank aan dit geweldige team zijn we in staat geweest om elf journalisten uit twee landen, 66 klanten en 82 verkopers als onze gasten te ontvangen in een periode van vijf dagen. Ze hebben er allemaal een positieve indruk van DAF, de voertuigen en de mensen erachter aan overgehouden. Op zulke momenten ben ik er trots op om voor DAF te werken.”

 

Uwe Müller
Sales Engineering & Demo Pool Manager
DAF Duitsland 


ProudDAF
 
 


Wil je je verhaal online delen?

Stuur ons jouw DAF verhaal en we delen je trots.


 

 

Lees ook de andere artikelen: