DAF-at-the-IAA-theme-Header

DAF Trucks op de IAA in Hannover

Proud of our Heritage, Leading Today, Ready for the Future. Dát is DAF’s overkoepelende thema op de IAA 2018, die van 20 tot en met 27 september in Hannover wordt gehouden.

The New XF, CF & LF


Pure Excellence

Verbeterd vermogen, tot maar liefst 7% brandstofbesparing en zeer opbouwvriendelijk. Dit alles leidt tot optimale transport efficiency voor zowel distributie-, constructie- als langeafstandstransport. Of u nu een 2-, 3-, of 4–assige bakwagen of trekker nodig heeft, DAF heeft voor elke transporttoepassing de beste oplossing, op maat.

 • New CF Lineup

  The New CF


  Een veelzijdige allrounder. De ideale truck voor een veelheid aan toepassingen: van bouwtransport tot distributievervoer. Stoer, sterk en efficiënt. The New CF biedt voor elke transportbehoefte een oplossing op maat.

  Lees meer
 • New xF Lineup

  The New XF


  De maatstaf voor transport over de lange afstand. Ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Met krachtige PACCAR-motoren. Een doordacht chassis, aantrekkelijk exterieurdesign en een ruim en comfortabel interieur.

  Lees meer
 • New LF Lineup

  The New LF


  Wendbaar, een gemakkelijke in- en uitstap en uitstekende rijeigenschappen. Veel stoppen en optrekken, snel laden en lossen: met de LF gaat dat moeiteloos.

  Lees meer

De kortste route naar...

DAF-3D-truck-configurator

Configureer uw truck

Efficiëncy begint met de juiste keuze van een truck, aangepast aan uw specifieke behoefte. Stel uw ideale truck samen met de DAF 3D Truck Configurator.

Driver visual

Informatie voor chauffeurs

Haal het beste uit uw DAF truck en bekijk één van de instructievideo's of download het voertuiginstructieboekje of één van de andere handleidingen.

Banner-DAF-Pressespiegel-200

Better Service, Better DAF

Wij garanderen de veiligheid en betrouwbaarheid van uw truck. Met een netwerk van meer dan 1000 dealers in heel Europa zijn wij altijd in de buurt!

DAF Kennisbank

DAF Kennisbank

Op zoek naar praktische informatie over uw DAF-truck? In de DAF Kennisbank vindt u handige tips & trucs.

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

The Netherlands


 • DAF Nederland
 • Hooge Akker 2
  5661 NG Geldrop