Over DAF

DAF-euro-6-range

Bij DAF zijn we trots op iedere DAF truck die onze fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd die de klant in staat stelt zijn werk uit te oefenen. En omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en gebruik van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks vindt u terug in ieder onderdeel en detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van iedere andere truck.


 • DAF Trucks N.V.

  DAF Trucks D06Vrachtwagens. Daar draait het om bij DAF. Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en produceren van lichte, middelzware en zware bedrijfswagens. 

  Lees meer
 • DAF in Nederland

  DAF-euro-6-rangeDAF is onbetwist marktleider op de Nederlandse vracht-wagenmarkt. Grofweg één op de drie trucks die hier geregistreerd worden, is een DAF. 

  Lees meer
 • DAF dealernetwerk

  DAF WorldwideAls DAF-klant kunt u rekenen op een eersteklas netwerk van 83 DAF-dealers en servicepartners in Nederland en meer dan duizend vertegenwoordigers in Europa en daarbuiten.

  Lees meer
 • Werken bij DAF

  DAF Marketing and SalesWil je werken bij een ambitieuze organisatie in de automotive industrie, misschien hebben de juiste carrière mogelijkheden voor jouw. 

  Lees meer
 • DAF en het milieu

  DAF environment 
  DAF Trucks N.V. neemt milieuzorg heel serieus. Bij alle bedrijfsactiviteiten is aandacht voor het milieu vanzelfsprekend. 

  Lees meer
 • Historie

  DAF HistoryDAF’s wortels gaan terug tot 1928, toen de broers Van Doorne de basis legden voor wat vandaag de dag de snelst groeiende truckproducent van Europa is.

  Lees meer

Contact DAF Nederland

Bent u op zoek naar ons adres, telefoonnummer of routebeschrijving of wilt u een vraag stellen?

Contact DAF Trucks

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.