DAF Genuine Parts

Bij DAF zijn we trots op iedere DAF truck die onze fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd die de klant in staat stelt zijn werk uit te oefenen. Wij weten dat chauffeurs het ongeƫvenaarde comfort en gebruik van de truck erg waarderen, daarom voldoen al onze truck aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en milieu.

Diezelfde hoge eisen stellen we ook aan onze DAF Genuine Parts. De precisie en hoogwaardige constructie van elk DAF Genuine Part garandeert dat de werking van alle componenten perfect op elkaar aansluiten. Voor optimale prestaties, maximale veiligheid en levensduur wordt het gebruik van DAF Genuine Parts geadviseerd. Hierdoor blijft uw truck in topconditie met het beste rendement. 


 • De voordelen van DAF Genuine Parts

  DAF Parts Genuine PartsDe DAF-onderdelen volledig op uw voertuig zijn afgestemd daardoor bent u er zeker van dat zij gezamenlijk perfect functioneren en leiden tot optimale prestaties van uw truck.

  Lees meer
 • DAF Accessoires

  DAF Accessories DAF XF Euro 6Het uitgebreide assortiment DAF Accessoires is voor ieder DAF trucktype ontwikkeld. DAF XF, CF en LF. Van spoilers, stoelhoezen, zonnekleppen en aluminium velgen tot een koelkast of TV/video-apparaat. 

  Lees meer
 • DAF Originele Ruildelen

  DAF Exchange PartsDAF biedt een alternatief van hoge kwaliteit aan voor een groot aantal onderdelen, zoals startmotoren, dynamo's en transmissies. Deze staan bekend als DAF Originele Ruildelen.

  Lees meer
 • DAF Smeermiddelen

  DAF LubricantsHet assortiment DAF Smeermiddelen omvat alle soorten motorolie, zowel gericht op hoge prestaties als op brandstofbesparing, zowel minerale als synthetische oliën. 

  Lees meer

MAX Card

Maxcard

Met de MAX Card krijgt u niet alleen aanbiedingen op DAF en TRP onderdelen, maar heeft u ook recht op extra service en exclusieve privileges.

Login of registeer

DAF Shop

DAF-merchandising

Een compleet nieuwe collectie van DAF kleding, miniatuurmodellen en kadoartikelen. Stoer, sportief, comfortabel en uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Ga naar de DAFshop

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Share this page

We invite you to share this page.