DAF Connect


Meer rendement door meer inzicht

Optimaliseer uw logistieke efficiency


DAF Connect is een platform dat u altijd en overal zicht geeft in de prestaties van uw vloot. Dankzij dit intelligente en gebruiksvriendelijke platform houdt u grip op uw logistieke processen en haalt u het beste uit uw mensen en uw voertuigen. DAF Connect voorziet u van up-to-date informatie over uw chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze performance data helpt om uw voertuigbeschikbaarheid te verhogen, uw operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren.

Monitor

DAF Connect verschaft u real-time inzicht in hoe uw chauffeur presteert en de status en prestaties van uw voertuig, ongeacht waar u zich bevindt of hoe laat het is. Het enige wat u nodig heeft is een pc of laptop.

Reageer

Met DAF Connect heeft u direct de actuele locatie van uw voertuigen in kaart, zodat u inzicht krijgt in de prestaties en gereden routes. Alle vertrek- en aankomsttijden zijn in één oogopslag zichtbaar, wat u helpt om de inzet van uw voertuigen en daarmee uw productiviteit te optimaliseren.

Anticipeer

Op basis van de informatie die DAF Connect geeft, kan onderhoud nog beter worden afgestemd op uw specifieke wagenpark en bedrijfsvoering. Uw DAF dealer ondersteunt u proactief door op het juiste moment onderhoud en reparaties in te plannen en uit te voeren.

Meer weten over DAF Connect?

Ongeacht uw transportactiviteiten en uw locatie in Europa, DAF Connect begeleidt u naar hogere winstgevendheid. Vul het contactformulier in en uw DAF dealer neemt contact met u op.

DAF Connect in detail

DAF Connect is een platform dat is ontwikkeld met als uitgangspunt hogere voertuigbeschikbaarheid, lagere operationele kosten, betere logistieke efficiency en maximale flexibiliteit voor u.

dealer_locator_sales_advice

Dashboard

Het fleet management systeem verzamelt realtime informatie en presenteert deze online aan u op een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard.

connect_lower_fuel_consumption

Fuel reports

De modules Driver Reports en Vehicle Reports geven u op elk moment inzicht in het rijgedrag van de chauffeur en het brandstofverbruik van uw truck.

higher_return_per_kilometre

ECO Score Card

Beoordeel de prestaties van uw individuele chauffeurs nog eenvoudiger. Met de ECO Score Card kunt u rijgedrag tot in detail vergelijken en targets monitoren.

Alert

Alerts

Per chauffeur of voertuig ontvangt u realtime berichten van vooraf ingestelde meldingen, zoals afwijkingen van snelheid, route, locatie en brandstofverbruik.

connect_higher_vehicle_availability

Vehicle Health

Om ervoor te zorgen dat de conditie van uw vloot op elk moment optimaal blijft, wordt u direct op de hoogte gesteld van mogelijke afwijkingen.

connect_needs_lower_operational_costs

Fuel Level Deviation

Grip op uw brandstofverbruik en de hoogst mogelijke opbrengst per kilometer. Daar streeft u naar.

DAF connect infographic

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde DAF dealer