Download
  • 28 juni 2019
  • Eindhoven
 

Top TRP Producten voor de zomer

In de afgelopen 25 jaar heeft TRP een zeer indrukwekkend en breed assortiment producten ontwikkeld, waaronder talrijke producten die relevant zijn voor het zomerseizoen.

 
TRP Products Summer
 

Bekijk de TRP zomerproducten die je niet mag missen:

Standairco

De TRP Standairco is een geweldige oplossing om de cabine koel te houden tijdens rustpauzes of 's nachts, en werkt wanneer de motor is uitgeschakeld. Met dit systeem kunt u de brandstofkosten verlagen en het bedieningsgemak zorgt voor een comfortabele rustperiode.

Koellade/koelbox

Heeft u zin in een verfrissend drankje of wilt u uw eten koel houden? De TRP Koelbox past perfect in het cabineontwerp, heeft een automatische interieurverlichting en heeft 2 bekerhouders aan de bovenkant. Bovendien kan de temperatuur worden aangepast van +5 °C tot -16 °C, zodat deze perfect aansluit op uw behoeften.

Ruitenwisserblad

De TRP wisserbladen zijn essentieel voor een helder zicht en veilige rijomstandigheden. Het zeer duurzame rubber is bestand tegen de omstandigheden, zelfs bij blootstelling aan hoge zomertemperaturen, stof en extreme omstandigheden.

Summer Screenwash

De voorruit wordt in de zomer blootgesteld aan verschillende elementen, dus een specifieke ruitensproeiervloeistof voor de zomer is handig. TRP Summer Screenwash is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig verwijderen van insecten en voor een streeploze voorruit.

Insectenverwijderaar

Hogere temperaturen betekenen meer insecten op uw truck en deze zijn vaak moeilijk te verwijderen. De TRP insectenverwijderaar is veilig te gebruiken op glas, chroom, kunststof en lak en helpt u alle insectenresten te verwijderen.

Truckshampoo

De eerste indruk telt en een schone truck is essentieel. Met extra stof in de lucht, pollen en hoge temperaturen is het belangrijk om uw truck in de zomer regelmatig te reinigen. Met de TRP truckshampoo kunt u uw truck in één keer schoonmaken, conserveren en laten glanzen.

Aircofilter

Vocht, onzuiverheden of deeltjes die in het aircocircuit circuleren kunnen uw systeem beschadigen. Het filter zorgt ervoor dat uw airconditioning efficiënt blijft werken, dus laat het regelmatig controleren en indien nodig vervangen.

TRP Interieurfilter

Dankzij het TRP Interieurfilter ademt u schone lucht in tijdens de rit of de rustmomenten in uw cabine. Het voorkomt dat stof, pollen, vuil en andere verontreinigingen de cabine binnendringen. Vergeet niet om het regelmatig te vervangen voor optimale prestaties.

Wilt u meer informatie over de TRP producten?

De DAF dealer adviseert graag welke producten het meest geschikt voor u zijn, of ga naar www.trp.eu voor meer informatie over de TRP producten.