PACCAR Financial

Over PACCAR Financial

Dedicated to transport

Al meer dan 50 jaar biedt PACCAR Financial, de thuisfinancier van DAF, maatwerk in financiële dienstverlening die volledig is gericht op de transportsector. Als geen ander begrijpt PACCAR Financial wat u bezighoudt en dat maakt hen tot een echte partner in business.

 

Als de eigen financieringsonderneming van DAF Trucks N.V. zijn wij de grootste financier van nieuwe en gebruikte DAF Trucks. Dankzij onze kennis over en ervaring in de transportsector kunnen wij u professioneel gestructureerde oplossingen en een uitgebreid assortiment concurrerende financieringsopties aanbieden. Daarom financieren wij meer DAF Trucks dan wie dan ook.

Met PACCAR Financial kunt u vertrouwen op een professionele organisatie voor de financiering van uw complete voertuigcombinatie; Nieuwe trucks,Gebruikte trucks, Trailers en opbouwen. Omdat PACCAR Financial zich uitsluitend toelegt op de transportsector, kennen wij uw bedrijfstak als geen ander en begrijpen wij de behoeften van uw bedrijf. Ongeacht naar welk land uw trucks gaan of wat ze ook vervoeren, u kunt er op rekenen dat wij bijdragen aan financiële flexibiliteit en uiteindelijk uw winstgevendheid.

Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, op het bedrijfsterrein van DAF Trucks, maar wij verkopen onze financiële producten en diensten via het Europese netwerk van geautoriseerde DAF dealers. 

 
 
DAF colleagues

375

Medewerkers

DAF Driver dealer locations

16

Landen

DAF Driver truck

55.000

Gefinancieerde trucks

 
 

Dedicated to transport

PACCAR Financial legt zich uitsluitend toe op de transportsector en zet zich in om een bijdrage te leveren aan het succes van klanten die een nieuwe of gebruikte DAF-truck hebben aangeschaft. PACCAR Financial levert maatwerk in financiering en draagt er op die manier aan bij om uw trucks op de weg te houden.

  • De eigen financieringsonderneming van DAF Trucks: net als DAF zijn wij een divisie van PACCAR Inc. Uw financieringsaanvraag is bij ons gegarandeerd in vertrouwde handen.
  • Meer dan 50 jaar ervaring, toegespitst op de transportindustrie: wij kennen de transport- en de trucksector.
  • One-stop-shop: eenvoudig en ongecompliceerd: als bron voor de financiering van uw voertuigen, reparatie en onderhoud, verzekeringen en overige financiële diensten, zijn wij in staat de administratieve rompslomp voor u te vereenvoudigen.
  • Professionele organisatie: wij bieden u op een professionele wijze maatwerk in voertuigfinanciering, zowel vooraf als tijdens de contractsduur.
  • Gespecialiseerd in de trucksector: wij financieren niet alleen nieuwe DAF trucks, maar ook uw gebruikte truck, trailer en opbouw. Omdat wij weten wat er leeft in uw bedrijfstak, kunnen wij u een breed scala van flexibele oplossingen bieden.
  • Pan-Europese organisatie: door onze aanwezigheid in een groot aantal Europese landen kunnen wij u, afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving, helpen bij de financiering van uw internationale wagenpark. Wij zijn daar waar u ons nodig heeft, met lokale kennis en producten, maar bieden u tevens één internationaal aanspreekpersoon met een centraal geregelde, coördinerende rol.

* afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving

 

 
 

Een sterk international netwerk 

 

De transportindustrie is tegenwoordig een internationale bedrijfstak. Vanzelfsprekend mag u daarom ook van uw financieringsonderneming een internationale oriëntatie verwachten. Natuurlijk wilt u uw zaken in uw eigen taal bespreken en, omdat voor de financiering van transportmiddelen in veel gevallen lokale wet- en regelgeving geldt, verwacht u maatwerk, afgestemd op uw specifieke situatie. PACCAR Financial is in staat u in een groot aantal landen met producten en diensten van hoge kwaliteit te ondersteunen.

 
 

Contact PACCAR Financial 

Indien u geïnteresseerd bent in wat PACCAR Financial voor u kan betekenen, dan beantwoorden onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land graag al uw vragen.

Voor financieringsprogramma's buiten Europa kunt u contact opnemen met onze collega's bij PACCAR Financial in de Verenigde Staten.

 
Neem contact op