PACCAR Financial

Financiële diensten

Financiële oplossingen op maat voor uw nieuwe of gebruikte trucks en trailers.

Over PACCAR Financial
 
PACCAR Financial logo

PACCAR Financial, de eigen financiële dienstverlener van DAF, biedt diensten op maat voor de transportsector. PACCAR Financial begrijpt uw bedrijf als geen ander en fungeert dan ook als echte zakenpartner. Niet alleen voor het financieren van trucks, maar ook van complete combinaties, inclusief opbouw en getrokken materieel. Er zijn diverse financieringsopties, zoals de financiering van reparaties, onderhoud en verzekeringen. PACCAR Financial biedt altijd een perfecte oplossing die is toegesneden op uw specifieke wensen.

 
 

Wat financieren

Kies wat u wilt financieren...

 

 
 

Hoe financieren

Kies de weg naar financiering...

 

 
 

Dedicated to transport

PACCAR Financial legt zich uitsluitend toe op de transportsector en zet zich in om een bijdrage te leveren aan het succes van klanten die een nieuwe of gebruikte DAF-truck hebben aangeschaft. PACCAR Financial levert maatwerk in financiering en draagt er op die manier aan bij om uw trucks op de weg te houden.

  • De eigen financieringsonderneming van DAF Trucks: net als DAF zijn wij een divisie van PACCAR Inc. Uw financieringsaanvraag is bij ons gegarandeerd in vertrouwde handen.
  • Meer dan 50 jaar ervaring, toegespitst op de transportindustrie: wij kennen de transport- en de trucksector.
  • One-stop-shop: eenvoudig en ongecompliceerd: als bron voor de financiering van uw voertuigen, reparatie en onderhoud, verzekeringen en overige financiële diensten, zijn wij in staat de administratieve rompslomp voor u te vereenvoudigen.
  • Professionele organisatie: wij bieden u op een professionele wijze maatwerk in voertuigfinanciering, zowel vooraf als tijdens de contractsduur.
  • Gespecialiseerd in de trucksector: wij financieren niet alleen nieuwe DAF trucks, maar ook uw gebruikte truck, trailer en opbouw. Omdat wij weten wat er leeft in uw bedrijfstak, kunnen wij u een breed scala van flexibele oplossingen bieden.
  • Pan-Europese organisatie: door onze aanwezigheid in een groot aantal Europese landen kunnen wij u, afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving, helpen bij de financiering van uw internationale wagenpark. Wij zijn daar waar u ons nodig heeft, met lokale kennis en producten, maar bieden u tevens één internationaal aanspreekpersoon met een centraal geregelde, coördinerende rol.

* afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving

 

 
Lees meer over PACCAR Financial
 

PACCAR FINANCIAL: UW ZAKELIJK SUCCES IS ONZE DRIJFVEER

De financiering van uw wagenpark bepaalt mede het financiële succes van uw onderneming. Onze financieel-specialisten bieden u maatwerk, dankzij de uitgebreide kennis van DAF trucks en de transportwereld. Volledig afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Voor nieuwe en gebruikte trucks, desgewenst inclusief opbouw of trailer

 

 
PACCAR-Financial-personal-meeting-STS_8339

MAATWERK

PACCAR Financial richt zich volledig op de transportsector. Daarom spreken onze adviseurs uw taal. Ze begrijpen waar het om gaat als u actief bent binnen het transport over de lange afstand, in de cyclische bouwwereld of als u bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen vervoert volgens de ADR-regelgeving. Ook hebben zij de technische kennis van de diverse aandrijflijnen en opbouwmogelijkheden van uw trucks. Met deze kennis en ervaring zijn zij als geen ander in staat een reële restwaarde te bepalen van uw truck, trailer of opbouw, in alle denkbare uitvoeringen. Of u nu kiest voor financial lease of operational lease, wij bieden maatwerk voor een optimale exploitatie van uw vloot. Tegen de laagste kosten per kilometer. Want úw zakelijk succes is onze drijfveer.

 

ZORGELOOS

Wellicht overweegt u een leasecontract van bijvoorbeeld vier jaar, maar bent u per saldo voordeliger uit met een langere termijn. Dat advies geven wij u dan ook. Of we bespreken met u juist een kortere leasetermijn, bijvoorbeeld bij een zeer intensief gebruik van uw truck. Wij bieden u ook aantrekkelijke financieringen voor gebruikte trucks of een gemengd wagenpark. Doordat u met één partij zaken doet, heeft u bovendien minder administratieve beslommeringen. Een hele zorg minder.

 

PERSOONLIJK

Financiering op maat is mensenwerk. De specialisten van PACCAR Financial bieden u de persoonlijke benadering zoals u die van DAF bent gewend. Dankzij onze exclusieve focus op de transportsector kennen wij uw business door en door. U bent hierdoor verzekerd van advies door vakmensen, met ruime kennis en ervaring in uw vakgebied. Voor ons zijn theoretische cijfers en tabellen geen starre leidraad. Op basis van uw specifieke wensen en eisen bieden wij u flexibele financieringsmogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke transportbehoefte en budget.

 
PACCAR-Financial-personal-meeting-STS_8222

ZEKERHEID

Achter zowel PACCAR Financial als DAF staat de krachtige organisatie van ons moederbedrijf PACCAR. Al meer dan honderd jaar een begrip in de internationale truckwereld. Een sterk internationaal bedrijf betekent een betrouwbare financiële partner, dus zekerheid voor u voor de lange termijn. PACCAR Financial is dan ook een van de weinige captive financieringsmaatschappijen in de automotive sector met de hoge internationale kredietstatus A+.

 
 
PACCAR-Financial-Key-handover-STS_8616

VOOR IEDEREEN

PACCAR Financial is er met zijn flexibele maatwerkoplossingen voor ieder soort onderneming. Of u nu met een of twee trucks lokale distributie verzorgt of met een grote internationale vloot actief bent: PACCAR Financial biedt u altijd de oplossing die het best bij uw specifieke bedrijfsvoering past. Met een scherp oog op de nabije toekomst, maar tegelijk gericht op uw succes voor de lange termijn. Internationale klanten vinden bij PACCAR Financial in heel Europa adviseurs die letterlijk en figuurlijk hun taal spreken. Met de persoonlijke benadering waar onze adviseurs om bekend staan. Of dit contact nu via uw DAF-dealer loopt of rechtstreeks met onze adviseur.