New Generation DAF ITOY

De Nieuwe Generatie DAF XF, XG en XG⁺

De nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort

Ontdek nu
 

Ontdek onze DAF trucks

Elke transporttoepassing kent zijn eigen specifieke eisen. Daarom is iedere DAF truck uniek. Op klantenorder gebouwd met een ruime keuze aan cabines, chassis, aandrijflijnen en asconfiguraties en met de laagste operationele kosten per kilometer in de industrie, uitstekende transport efficiency en een optimaal comfort voor de bestuurder. Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professioneel netwerk van dealers. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

 
 
 
 

DAF transportoplossingen voor...

 

 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen

Wereldwijde CO₂-uitstoot en lokale luchtkwaliteit – dit zijn problemen met gevolgen voor ieder van ons. Inclusief DAF. Daarom ontwikkelen en testen we veel nieuwe en bestaande technologieën op de weg naar nóg schoner en duurzamer wegtransport.

Lees meer
 

Onze DAF dealers staan u met raad en daad terzijde 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom bieden onze DAF dealers een complete oplossing voor transport middels een reeks professionele diensten en helpen zij u het juiste voertuig te kiezen, de financiering te regelen en uw wagenpark in topconditie te houden.

 
 
Bodybuilders-Info-header-CF-highlight
Opbouwers-informatie

Snelle en eenvoudige toegang tot uitgebreide opbouwrichtlijnen, chassistekeningen, specificatiebladen, downloads van CAD-tekeningen en meer.

DAF-Components-Bus-and-coach-Engines-
DAF Components

Bent u fabrikant van bussen, touringcars, off-road-voertuigen of speciale voertuigen voor landbouw en industrie? DAF Components levert u onderdelen zoals motoren, assen en cabines.