Het DAF Euro 6 modellengamma

Meer vermogen, enorme brandstofbesparingen en uitstekende opbouwvriendelijkheid. Dit draagt allemaal bij aan de toonaangevende transportefficiency. Of uw transportbehoeften nu bestaan uit lange afstand, distributie of constructie. Of u nu een bakwagen of een trekker nodig heeft, met twee, drie of vier assen. Onze DAF trucks bieden de beste oplossing op maat voor elke toepassing. Uw DAF dealer maakt gebruik van geavanceerde software om u te begeleiden bij het selectieproces, en zorgt er zo voor dat de specificaties exact overeenkomen met uw wensen en eisen.

 
 
 
 


Ultieme transportefficiency

Al onze trucks zijn geïnspireerd door de DAF filosofie voor transportefficiency, en zijn daarom uitgerust met een groot aantal innovaties waarmee wij transport naar een nieuwe standaard brengen. We hebben de aandrijflijnen geoptimaliseerd. De nieuwste PACCAR-motoren leveren een geweldig aandrijfvermogen met de hoogst mogelijke efficiency. Een brede selectie van hoogwaardige versnellingsbakken zorgt voor soepel schakelen en een uitstekende manoeuvreerbaarheid. En hoogefficiënte achterassen dragen bij aan een zuiniger brandstofverbruik. Dit alles levert een toonaangevende brandstofbesparing op van tot maar liefst 7% op lange afstanden.

Brandstofverbruik 

7% lager
brandstofverbruik

Laadvermogen 

Tot 100 kilo
hoger laadvermogen

Comfort van de chauffeur 

Uitstekend
comfort van de chauffeur

Voertuigbeschikbaarheid 

Hoge voertuig-
beschikbaarheid

 
 
 

Onze DAF dealers staan u met raad en daad terzijde 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom bieden onze DAF dealers een complete oplossing voor transport middels een reeks professionele diensten en helpen zij u het juiste voertuig te kiezen, de financiering te regelen en uw wagenpark in topconditie te houden.

 
DAF Connect visual

Connect diensten

Het DAF Connect platform voor wagenparkbeheer biedt u real-time inzicht in de prestaties van uw chauffeurs, voertuigen en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar en helpt uw voertuigbeschikbaarheid te verhogen, uw operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren.

Lees meer