DAF-Services

DAF Services

De complete transportoplossing

 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck.
Daarom bieden onze DAF dealers een complete oplossing voor transport middels een reeks professionele diensten en helpen zij u het juiste voertuig te kiezen, de financiering te regelen en uw wagenpark in topconditie te houden.


 
 
 

Ontdek onze werkplaatsservices 

De meest efficiënte manier om uw truck op de weg te houden

 

Onze hooggekwalificeerde werkplaatsprofessionals kunnen u op het gebied van reparatie, onderhoud en onderdelen overal mee helpen, om welk voertuig van welk bouwjaar het ook gaat. En bij onverwachte pech kunt u altijd rekenen op de DAF International Truck Service.

 
DAF Connect visual

Connect diensten

Het DAF Connect platform voor wagenparkbeheer biedt u real-time inzicht in de prestaties van uw chauffeurs, voertuigen en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar en helpt uw voertuigbeschikbaarheid te verhogen, uw operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren.

Lees meer

 

Financiële oplossingen op maat

DAF's eigen financieringsdienstverlener, PACCAR Financial, heeft meer dan 50 jaar ervaring in specialistische financiële diensten voor de transportsector. Niet alleen voor het financieren van trucks, maar ook van complete combinaties, inclusief opbouw en getrokken materieel.

PACCAR Financial
Financiering van nieuwe trucks
PACCAR-Financial-used-trucks
Financiering van gebruikte trucks
PACCAR-financial-trailer
Financiering van trailers
 
 
 

 DAF Driver Services

Haal het beste uit uw chauffeurs en uw trucks
 

 
PACCAR-Parts-Fleets-Services-main-visual

Diensten voor internationale wagenparken

PACCAR Parts Fleet Services ondersteunt grote internationale wagenparken en voorziet deze klanten van een betrouwbare centrale onderdelenleverancier voor hun internationale bedrijfsbehoeften. Eén programma, één maximumprijs, één factuuroverzicht.

Lees meer