DAF dealer

Werkplaatsservices

De meest efficiënte manier om uw truck op de weg te houden!

Onze hooggekwalificeerde werkplaatsprofessionals kunnen u op het gebied van reparatie, onderhoud en onderdelen overal mee helpen, om welk voertuig van welk bouwjaar het ook gaat. En bij onverwachte pech kunt u altijd rekenen op de DAF International Truck Service.

 

Diensten voor reparatie en onderhoud afgestemd op uw bedrijf


DAF MultiSupport biedt pakketten aan voor onderhoud en reparatie, voor optimale inzetbaarheid van uw wagenpark, kostenbeheersing en risicobeperking. U kiest zelf het serviceniveau, met de mogelijkheid de service uit te breiden tot getrokken materieel en/of opbouw. Zo kunt u altijd rekenen op een perfect onderhouden wagenpark en maximale voertuigbeschikbaarheid. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.


uptime plus
Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Onderdelen en accessoires

Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw truck? Wij leveren een groot assortiment originele DAF onderdelen, samen met nog eens 80.000 verschillende universele TRP onderdelen voor alle merken trucks en trailers, met inbegrip van werkplaatsbenodigdheden.

Lees meer
 

Laatste Road News

Op zoek naar meer nieuws over onderdelen? Bekijk het nieuwsarchief

 
DAF-International-Truck-Service

Hulp onderweg

In geval van pech of een andere onverwachte situatie, kunt u volledig op DAF International Truck Service terugvallen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Onze ervaren medewerkers bieden alle ondersteuning die u nodig hebt om de truck met een minimale vertraging terug op de weg te krijgen.

Lees meer

Bel DAF ITS: +31 40 214 3000
 

5 redenen om voor een DAF werkplaats te kiezen