DAF-chauffeurs-training-Les-truck-auto

Chauffeurstraining

DAF Driver Academy

De chauffeur speelt een belangrijke rol bij het behalen van de hoogst mogelijke voertuigefficiency. De trainingen van de DAF Driver Academy helpen de chauffeur brandstof te besparen door nog beter te anticiperen op verkeerssituaties. Het resultaat: lagere bedrijfskosten en maximale voertuigbeschikbaarheid. De trainingen van DAF Academy helpen uw chauffeur het beste uit de truck te halen en minstens 3 - 5% brandstof te besparen!

 
Transport-Efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline-blue

5%

Brandstofbesparing

 
 
 

De voordelen zijn onder meer:

  • Lager brandstofverbruik
  • Minder CO2-emissies
  • Verbeterde betrouwbaarheid van het voertuig
  • Verbeterde productiviteit van de chauffeur
  • Verbeterde arbeidsomstandigheden voor de chauffeur en vriendelijker voor het milieu.
  • Verhoogde inzetbaarheid
 
 

Bekijk de video voor meer informatie

 
 
DAF-EcoDrive-training

Bespaar 3 – 5% op brandstofkosten

Het doel van de DAF Driver Academy is eenvoudig: u ondersteunen bij het behalen van een maximale brandstofefficiency met behulp van een chauffeur die weet hoe belangrijk zuinig rijden is. Het verbeteren van de chauffeursprestaties leidt tot een hoger rendement per kilometer en een optimale voertuigbeschikbaarheid.

Onze trainers komen uit de praktijk: zij weten precies hoe men het allerbeste uit de trucks kan halen. De trainers kennen de chauffeurswereld, ze kunnen de chauffeurs van nuttig advies voorzien en daarmee onder andere de arbeidsomstandigheden verbeteren.

DAF Chauffeurstrainingen kunnen worden afgestemd op de individuele behoefte van de chauffeur en bedrijfsspecifieke doelstellingen. Zowel de klassikale training als de cabinetraining kan worden gegeven met minimale hindering van de werkschema's. 

 
 

DAF voucher ontvangen?

 

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (Code 95). Deze voucher ter waarde van € 350,- kunt u inwisselen bij een van de verkeersscholen voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

DAF Driver Training Partners
 
 
Voucher